NaslovnaNAJNOVIJETSC - Vest Hem! Istorijski dan u Bačkoj Topoli, počeo duel protiv...

TSC – Vest Hem! Istorijski dan u Bačkoj Topoli, počeo duel protiv premijerligaša

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole večeras na svom terenu dočekuje slavni klub iz Londona, Vest Hem, u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope. Topolčani i dalje imaju šanse da prezime u Evropi, a duel protiv premijerligaša biće istorijski za vicešampiona Srbije.

TSC – VEST HEM 0:0 (18.45, Arena 1 premijum)

Grad: Bačka Topola.

Stadion: TSC Arena.

Kapacitet: 4.500.

Sudija: Alard Lindhut (Holandija).

Strelci:

Žuti kartoni:

Crveni kartoni:

TSC (4-4-2): Ilić – Petrović, Stojić, Čalušić, Antonić – Ćirković, Kuveljić, Radin, Cvetković – Đakovac, Milovanović.

Trener: Žarko Lazetić.

VEST HEM (4-3-3): Fabijanski – Kresvel, Aguerd, Mavropanos, Džonson – Paketa, Souček, Vord-Praus – Benrama, Fornals, Mubama.

Trener: Dejvid Mojes.

 

 

 

UŽIVO:

2. minut – Vest Hem vrši pritisak od starta, Benrama je pokušao sa distance, ali je izblokiran.

18.45 – Počela je utakmica u Bačkoj Topoli!

PRE MEČA: 

18.31 – Kladionice su apsolutno na strani Vest Hema. Tim iz Premijer lige veliki je favorit sa kvotom 1,37, dok je kvota na keca čak 7,00. Na nerešeno je 5,50.

18.11 – Vest Hem je uoči susreta objavio nekoliko fotografija iz Bačke Topole, gde je svojim navijačima predstavio okruženje u kojem engleski tim večeras igra utakmicu.

 

 

17.45 – Fudbaleri TSC-a nalaze se na poslednjem mestu u A grupi Lige Evrope, sa samo jednim osvojenim bodom. Topolčani nemaju šanse da nastave takmičenje u ovom takmičenju, ali i dalje su u igri za treće mesto, za koje se bore sa Olimpijakosom. Grčki tim je u mnogo boljoj poziciji pošto ima tri boda više, a izabranici Žarka Lazetića pokušaće u naredna dva meča da ostvare što bolje rezultate, prvo danas protiv Vest Hema, a onda u poslednjem kolu protiv Olimpijakosa u gostima.

17.35 – Trener Žarko Lazetić pred večerašnji susret izjavio je da će njegov tim sve učiniti da bude treći u grupi.

– Tinja nada, nadamo se i dokle god ima bilo kakve šanse pokušaćemo da ostvarimo što bolji plasman i da završimo kao treći u grupi. Koliko je to moguće – videćemo. Daćemo sve od sebe da svaka utakmica bude takmičarska, verujemo da ćemo već sutra pokušati da se približimo tome i da poslednja utakmica u Grčkoj odlučuje o tome da li ćemo prezimeti u Evropi – rekao je Lazetić u najavi meča.

 

 

 

 

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#TSC #Vest #Hem #Istorijski #dan #Bačkoj #Topoli #počeo #duel #protiv #premijerligaša

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja