NaslovnaVESTIBizarne tvrdnje Šolakov i Đilasovog novinara! Georgijev: Miketić koji šmrče kokain zaslužuje...

Bizarne tvrdnje Šolakov i Đilasovog novinara! Georgijev: Miketić koji šmrče kokain zaslužuje naše poštovanje i podršku!

Urednik tajkunske Nove S pod kontrolom Dragana Đilasa i Dragana Šolaka Slobodan Georgijev ocenio je da Đorđe Miketić, kandidat za odbornika tajkunske koalicije okupljene oko liste “Srbija protiv nasilja” Dragana Đilasa, zaslužuje poštovanje i podršku.

 

Nakon što je otkriveno da Miketić šmrče kokain kupljen narodnim parama od poslaničke plate i da bludniči sa drugarima, Georgijev se oglasio na platformi Iks sa šok tvrdnjama.

– Kandidat opozicije priznao je da je autentičan snimak čiji je protagonista. To njegovo (bez ironije) hrabro priznanje bitno menja na stvari u vezi sa sadržajem snimka. Kao političar, on je tim priznanjem sebe praktično obavezao da se povuče iz kampanje kao kandidat opozicije – napisao je Šolakov novinar i dodao:

 

Kandidat opozicije priznao je da je autentičan snimak čiji je protagonista. To njegovo (bez ironije) hrabro priznanje bitno menja na stvari u vezi sa sadržajem snimka. Kao političar, on je tim priznanjem sebe praktično obavezao da se povuče iz kampanje kao kandidat opozicije.

— Slobodan Georgiev (@SlobaGeorgiev) December 1, 2023

 

– To dalje znači dve stvari – kao političar, on sam nam je time rekao da više nije vredan našeg poverenja. Kao ljudsko biće, on upravo zato zaslužuje sve naše razumevanje, poštovanje i podršku.

Na njegovu objavu reagovao je Vladimir Gajić, potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića sa ironičnim pitanjem.

 

А наркотици ? То је ок?

— Владимир М.Гајић (@vladimirgajic1) December 1, 2023

 

A narkotici ? To je ok?

 

 

 

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Bizarne #tvrdnje #Šolakov #Đilasovog #novinara #Georgijev #Miketić #koji #šmrče #kokain #zaslužuje #naše #poštovanje #podršku

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja