NaslovnaVESTIĐilasovac glumi žrtvu: Informer Miketiću kriv jer je šmrkao kokain kupljen narodnim...

Đilasovac glumi žrtvu: Informer Miketiću kriv jer je šmrkao kokain kupljen narodnim parama?!

Đorđe Miketić, kandidat za odbornika tajkunske koalicije Dragana Đilasa okupljene oko liste “Srbija protiv nasilja” okrivio je Informer za to što je otkriveno da šmrče kokain plaćen narodnim parama od poslaničke plate (?!).

Miketić, koji se sam snimao, sam poslaničkom platom kupio drogu i sam sve objavio, najavio je tužbe protiv Informera ocenjujući da glavni napadi na njega dolaze od  Dragana J. Vučićevića, glavnog urednika Informera i analitičara Nebojše Krstića.

– Glavni napadi na mene dolaze od Dragana J. Vučićevića i Nebojše Krstića. Oni traže da se povučem iz kampanje za izbore. Sada je jasno da je to glavni cilj Aleksandra Vučića od samog početka. Oni su samo, kao i uvek, izvođači prljavih radova. Neću priuštiti zadovoljstvo Vučiću da me ućutka. Nisam pristao na njegove ucene i nisam se uplašio. Sada je vreme da branim svoju porodicu i sebe. U toj borbi nema povlačenja. U sledećim danima ću se baviti pravnom borbom i tužbama za sve laži i nameštaljke koje mi se pakuju preko režimskih tabloida i Vučićevih trbuhozboraca, a ne kampanjom. Na kraju, neću dozvoliti Vučiću da ugrozi pobedničku kampanju za oslobođenje našeg Beograda – rekao je Miketić, a brže bolje preneli tajkunski mediji.

Foto: printscreen

 

Jedino što Miketić nije objasnio je kako ga to tačno Informer napada, s obzirom na to da smo o ovom slučaju objavljivali suve činjenice.

Konkretno, Miketić je sam objavio isečak iz nedoličnog snimka pokušavajući da od sebe napravi žrtvu. 

Lažno je optužio Bezbednosno informativnu agenciju da stoji iza puštanja snimka na kome se uz Miketića i nepoznatu žensku osobu vidi i tanjir sa praškastim supstancama.

Kako smo već pisali, BIA je ovo odlučno demantovala, a tada smo saznali i da je Miketića snimala njemu bliska osoba.

Uz sve to, Informer se ni jednog trenutka nije bavio eksplicitnim detaljima sa snimka, već isključivo činjenicom da je Miketić drogu kupio narodnim parama, odnosno od poslaničke plate.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Đilasovac #glumi #žrtvu #Informer #Miketiću #kriv #jer #šmrkao #kokain #kupljen #narodnim #parama

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja