NaslovnaHRONIKAOvako je uhapšena opasna kriminalna grupa u Novom Sadu! Sumnjiče se za...

Ovako je uhapšena opasna kriminalna grupa u Novom Sadu! Sumnjiče se za pokušaje ubistva i organizovanje ulične prodaje droge (VIDEO)

U akciji koju je policije izvela nakon višemesečne istrage uhapešna su četvorica mladića, iz Novog Sada, dok se za petim članom grupe intezivno traga.

Uhapšeni se terete sa dva pokušaja ubistva, trgovinu drogom, napad na policiju, ali i posedovanje nelegalnog oružja.  

Podsetimo policija je uhapsila M.P. (18), B.P. (18),L.M. (18) i M.P. (26), dok se intezivno traga za M.Đ. (26) koji je u bekstvu. 

Kako je policija saopštila M.P. je uhapšen zbog pokušaja ubistva mladića (22) u junu ove godine u Novom Sadu, a za učešće u ovom krivičnom delu osumnjičen je i maloletnik (17) protiv koga se odvojeno vodi slučja, kao i M.Đ. koji je u bekstvu. Inače odbegli M.Đ. se sumnjiči i da je u martu prošle godine pokušao da ubije Novosađanina (33).

Ova grupe je osumnnjičen i za organizovanje mreže uličnih, maloletnih, dilera droge, koje je vrbovao i uveo u posao B.P. (18), dok se treći jedva punolenti član grupe L.M. sumnjiči i za napada na službeno lice, jer je prilikom hapšenja nasrnuo nožem na jednog od policajaca.

Najstariji uhapšeni M.P. se tereti za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a prilikom hapšenja je u njegovm stanu policija pronašla pištolj i više komada municije.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Ovako #uhapšena #opasna #kriminalna #grupa #Novom #Sadu #Sumnjiče #pokušaje #ubistva #organizovanje #ulične #prodaje #droge #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja