NaslovnaSTARSSKANDALČINA! Fudbaler OŽENIO bratanicu svoje prve supruge, postala BAKA njegovoj bebi!

SKANDALČINA! Fudbaler OŽENIO bratanicu svoje prve supruge, postala BAKA njegovoj bebi!

Brazilski fudbaler Givanildo Vijerira de Souza, poznatiji kao Hulk, napravio je jedan od največih skandala koji pamti svet fudbala. On je ostavio svoju suprugu, a potom uplovio u odnos sa njenom bratanicom.

Fudbaler, koji je slavu stekao u Portu, a potom imao zapaženu karijeru u ruskom Zenitu, karijeru je nastavio u kineskom Šangaju. U Kinu je stigao sa svojom suprugom Iran Anđelo de Souzom, koju je upoznao u Japanu 2007. godine. Dobili su sinove Ijana i Tijaga, kao i ćerku Alis, a dvanaestogodišnju ljubav okončao je 2019. godine. Uskoro se pročulo da ima novu devojku.

To je, ni manje ni više, bila bratanica njegove prve supruge. Hulm je oženio Kamilu Anđelo posle samo nekoliko meseci veze, navodno da bi ona dobila vizu za Kinu. Insistirao je da prvu suprugu nije prevario sa ćerkom njenog brata.

– Nisam bio sa Kamilom dok sam bio oženjen. Ali ja sam muškarac. Nisam bio srećan u braku. Imao sam bezbroj razloga za to. Izneverila me je. Živela je samačkim životom. Samo je želela da ima status “Hulkove žene”. Kada sam upoznao Iran, imao sam 21 godinu, a danas imam 34 – rekao je fudbaler pravdajući se.

Kako je tada rekao, ušao je u brak sa Iran samo jer je ostala trudna.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#SKANDALČINA #Fudbaler #OŽENIO #bratanicu #svoje #prve #supruge #postala #BAKA #njegovoj #bebi

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja