NaslovnaNAJNOVIJEŠkolski primer licemerja! Sudija Majić ni da bekne o slučaju "Miketić", al...

Školski primer licemerja! Sudija Majić ni da bekne o slučaju “Miketić”, al zato o kol centru SNS bruji na sav glas!

Sudija Majić, jedan od najglasnijih potpisnika “ProGlasa”, dokumenta koji daje političko-ideološku podršku tajkunskoj koaliciji Dragana Đilasa okupljenoj oko liste “Srbije protiv nasilja” u više navrata oglasašao se povodom lažne afere “Kol centar”, ali ni jedan jedini put nije prokomentarisao slučaj “Miketić”.

To je primetio politički analitičar Nebojša Krstić i tim povodom oglasio se na platformi Iks, ranije poznatoj kao Tviter.

– No, zanimljivo je da sudija Majić, koji je najmanje deset puta komentarisao kol centar SNS, nije ni jednom dao svoje cenjeno mišljenje o prekršajima Krivičnog zakonika u slučaju Miketić. Ako to nije dokaz stranačkog aktivizma, onda ja ne znam šta je stranački aktivizam – napisao je Krstić.

 

No, zanimljivo je da sudija @misamajic koji je najmanje deset puta komentarisao kol centar SNS, nije ni jednom dao svoje cenjeno mišljenje o prekršajima Krivičnog zakonika u slučaju Miketić.

Ako to nije dokaz stranačkog aktivizma, onda ja ne znam šta je stranački aktivizam.

— Dr Nebojša Krstić (@CenzurisanoL) December 2, 2023

 

Inače, tajkunski mediji pod kontrolom opozicije i tajkuna Dragana Šolaka, od kol centra naprednjaka danima pokušavaju da naprave prvorazrednu političku temu, iako takvi centri postoje svuda u svetu.

O tome je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je za televiziju Pink izjavio da u kol centru SNS-a negde rade volonteri, jer su članovi stranke, a “negde plaćate ljude kao profesionalce”, kao i da “nije kažnjivo imati” takve centre.

Podsetimo, na Majićeve tvrdnje da je prekršen zakon u slučaju kol centra SNS, reagovao je i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić.

– Tajkunski tabloid u kampanji protiv predsednika Srbije: uvrede garnira “autoritetom” – tipa koji je promašio sadržaj zakona o kom pametuje. A “stručno” pustio ubice iz gnjilanske grupe. Još “stručnije” krši kodeks redovno, kažu sudije. Ne samo duduk, već i dunster. I to: tajkunski – naveo je Orlić na platformi Iks, o čemu je Informer već pisao.

 

Тајкунски таблоид у кампањи против председника Србије: увреде гарнира “ауторитетом” – типа који је промашио садржај закона о ком паметује. А “стручно” пустио убице из гњиланске групе. Још “стручније” крши кодекс редовно, кажу судије. Не само дудук, већ и дунстер. И то: тајкунски. pic.twitter.com/4zCdZksEKW

— Др Владимир Орлић (@Vladimir_Orlic) December 2, 2023

 

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Školski #primer #licemerja #Sudija #Majić #bekne #slučaju #Miketić #zato #kol #centru #SNS #bruji #sav #glas

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja