NaslovnaVESTIKakvo licemerje na delu - Dok napadaju SNS, đilasovac Veselinović pokazao njihov...

Kakvo licemerje na delu – Dok napadaju SNS, đilasovac Veselinović pokazao njihov kol centar i tvrdi da je taj pravi (VIDEO)

Opozicionari i njihovi simpatizeri osuli su drvlje i kamenje na aktuelnu vlast zbog njihovog kol centra, da bi sada Dobrica Veselinović sa tajkunske liste „Srbija protiv nasilja“ pokazao da i oni imaju kol centar koji služi u iste svrhe.

Međutim, đilasovci tvrde da je njihov kol centar pravi, poručujući da onaj koji pripada SNS-u nije!

– Prenosimo deo atmosfere call centra Zeleno-levog fronta, koalicije Srbija protiv nasilja! U našem call centru rade pravi volonteri i ljudi koji žele dobro ovom gradu! Želimo da se zahvalimo i Igoru Brakusu što je izdvojio svoje vreme i pozivao ljude da izađu na izbore i glasaju 17. decembra. Promena je počela!  – stoji u opisu videa čiji je glavi akter Veselinović.

 

 

Ovako se na delu pokazala „demokratija“ za koju se tajkunska lista zalaže, a to je da oni „elita“ sve mogu, dok je isto to za SNS i one koji ih podržavaju zabranjeno!

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Kakvo #licemerje #delu #Dok #napadaju #SNS #đilasovac #Veselinović #pokazao #njihov #kol #centar #tvrdi #taj #pravi #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja