NaslovnaVESTINikolić: Obradović je Đilasova truleks krpa!

Nikolić: Obradović je Đilasova truleks krpa!

Milica Nikolić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, kaže da je lider Dveri Boško Obradović još jednom potvrdio da nije ništa drugo nego najobičnija Đilasova truleks krpa.

I još jednom je potvrdio da je glas za njega ili bilo koga drugog, sa pronato ili lažno- patriotske strane, isključivo glas za Dragana Đilasa. I kaže ovaj Đilasov truleks, kome je gazda nekada, dok je bio na vlasti, omogućio izvlačenje para iz Кolubare, da on ne vidi nikakvu saradnju sa aktuelnom vlašću, a niko ga nije na saradnju ni zvao, ali zato bez Đilasa ne može. Ne vidi ništa drugo, osim njega! – ističe Nikolićeva, i dodaje:

– On bi, bez problema, bio “tehničar” u toj, za Srbiju pogubnoj, Đilasovoj Vladi, koja bi se odrekla Кosova i Metohije, proglasila srpski narod genocidnim, uvela sankcije Rusiji, uvela Srbiju u NATO. Dakle, za takvu saradnju je spreman, sve suprotno od onoga o čemu svaki dan laže građane Srbije. Sa jedne strane nasilnici koji se navodno bore protiv nasilja, sa druge strane lažni rodoljubi koji bi sa Marinikom proglasili srpski narod genocidnim, a sve licemeri najodvratniji, koje Đilas, sve zajedno, drži za dizgine. I svi upregnuti da što veću mržnju usmere prema Vučiću, jer su, licemeri, svesni da je on najveća brana Srbije, od njihovog uništenja. Zbog toga je važno i zbog toga moramo, 17. decembra da sačuvamo Srbiju od najgorih glodara. Onih koji su je bespriznorno oglodali do 2012. godine i koji to nameravaju ponovo da urade. Da je sačuvamo i guramo napred, svom snagom, jer Srbija ne sme da stane! – zaključuje Nikolićeva.

 

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Nikolić #Obradović #Đilasova #truleks #krpa

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja