NaslovnaSTARSPonovo pokazala DVOGLAVOG ORLA, pa ga okrivila za LINČ, voditelj joj UZVRATIO!

Ponovo pokazala DVOGLAVOG ORLA, pa ga okrivila za LINČ, voditelj joj UZVRATIO!

Pevačica Selma Bajrami nastavila je svoj skandalozni niz, pa u jednoj emisiji ponovo pokazala dvoglavog orla. Pevačica je indirektno optužila voditelja Ognjena Amidžića da joj “smešta linč”. Podsetimo, nedavno je osvanuo snimak sa njenog nastupa u Sarajevu, gde pevačica tokom nastupa pokazuje dvoglavog orla, simbol takozvane “Velike Albanije”.

– Razmišljala sam I šta sam shvatila, prisutna sam u medijima u poslednje vreme, vratila sam se u punom sjaju. Gostovala sam u najgledanijim emisijama, ne mogu da tvrdim, ali pretpostavljam da sam nekome zasmetala, vrlo je moguće. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, da mi nađu neku grešku. Iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje – izjavila je Selma za “Face HD TV” i indirektno prozvala Ognjena.

Oglasio se Ognjen i uzvratio pevačici, sa kojom je imao verbalni okršaj u svojoj emisiji “Amidži šou” nedavno.

– Moj odgovor je da ne bih davao na važnosti nečemu što samo po sebi nije važno. Što se mene tiče, njoj se daje važnost koja ne postoji, realno – zaključio je Ognjen, a na pitanje kako komentariše njihov konflikt zbog kojeg ga je Bajramijeva osumnjičila da je on “ocrnjuje u medijima” rekao je:

– Isključio sam se iz te priče, to je toliko nebitna stvar, potpuno nevažno – dodao je on za “Informer”.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Ponovo #pokazala #DVOGLAVOG #ORLA #okrivila #LINČ #voditelj #joj #UZVRATIO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja