NaslovnaSTARSPrija odrešila kesu, samo na kožno izdanje pukla 20.000 EVRA! (FOTO)

Prija odrešila kesu, samo na kožno izdanje pukla 20.000 EVRA! (FOTO)

Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj treći koncert u Areni u Zagrebu, privlačeći pažnju publike svojim stilom i glamuroznim izgledom. Jedan od najupečatljivijih detalja njenog izdanja bila su kožne pantalone i top sa šljokicama, čija je ukupna vrednost iznosila impresivnih 15.100 evra. Ovo izdanje je dodatno upotpunjeno, te je ukupna cena celokupnog stajlinga iznosila oko 20.000 evra.

Njene kožne pantalone, koje su koštale 4.600 evra, istakle su se kao modni detalj koji je posebno privukao pažnju, dok je top za koji je izdvojila čak 10.500 evra doprineo njenom blistavom izgledu. Ovakav luksuzni stil svakako nije prošao neprimećeno, te je Prijina pojava još jednom potvrdila njen status modne ikone.

Prijovićka je prodala pet koncerata u Zagrebu, pred više od 100.000 ljudi. Kapacitet Arene Zagreb, gde će se održati koncerti, iznosi 22.000 mesta, ali uz dodatnih 150 barskih stolova, Aleksandra će imati priliku da peva za ukupno 90.000 ljudi tokom pet večeri. Očekuje se da će zarada od ovih koncerata iznositi 2.780.000 evra, što jasno govori o uticaju i popularnosti koju pevačica uživa.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Prija #odrešila #kesu #samo #kožno #izdanje #pukla #EVRA #FOTO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja