NaslovnaNAJNOVIJEObavezno pogledajte! Suzana Perić u podkastu: Čak sam pet puta bila verena,...

Obavezno pogledajte! Suzana Perić u podkastu: Čak sam pet puta bila verena, ali svaki put sam vratila prsten

Modna kreatorka Suzana Perić bila je gost našeg podkasta koji će premijerno biti emitovan večeras u 22.30 samo na Informer televiziji.

Suzana je otvoreno i bez dlake na jeziku govorila o svom detinjstvu u, kako je sama rekla, “rokerskom” Sarajevu, u kakvoj je porodici odrasla, ali i o tome gde je sa drugaricama volela da izlazi.

– Odlazila sam sa svojim drugaricama u kafić “Estrada” u centru Sarajeva, da bih videla Bregu i druge poznate muzičare – priznala je Suzana sećajući se bezbrižnih devojačkih dana.

Detinjstvo, prepuno lepih uspomena, prekinula su ratna dešavanja, pa je iz Sarajeva zajedno sa roditeljima i sestrom Majom otišla u Nemačku.

– Pošto su nam mama i tata bili priznati lekari, i sestra i ja smo upisale medicinu u Diseldorfu. Ipak, ja sam maštala o modnom dizajnu i samo je bilo pitanje vremena kada ću to saopštiti roditeljima i ostvarim svoj san.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile


 

– Pet i po godina sam studirala medicinu u Diseldorfu, a onda sam odlučila da upišem Akademiju za dizajn – objasnila je gošća našeg podkasta.

Prema njenim rečima, godine koje je provela u Nemačkoj su joj ostale u lepom sećanju, ali ju je celog života privlačio Beograd, u kome i sada živi.

– Tih godina je bilo lakše živeti i uspeti u Nemačkoj, ali danas je to moguće i u Srbiji. Na početku karijere je bilo teško, ali sam uspela u tome da stvorim svoj prepoznatljiv brend.

Suzana je otvoreno pričala i o svom braku, ćerki Tifani, ali i o tome zašto se posle samo nekoliko godina braka razvela.

– Razvela sam se jer u našem braku više nije bilo dovoljno ljubavi i strasti. Ali ostali smo u prijateljskim odnosima, zajedno brinemo o našoj ćerki. On je dobar čovek i dobar otac – kazala je modna kreatorka i dodala da je posle braka čak pet puta bila verena:

Upitana da li će njena ćerka krenuti njenim stopama i da li smatra da će joj mamino ime biti teret u karijeri Suzana Perić je odgovorila:


Foto: Aleksandar Jovanović Cile


 


– Moja Tifani je mnogo kreativnija od mene i mislim da joj moje ime neće biti teret. Ona nije ćerka Suzane Perić, ona je Tifani…

Suzana je tokom podkasta prokomentarisala i oblačenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Naš predsednik Vučić ima izgrađen stil, oblači se sofisticirano, muški, odmereno. Sve je kod njega kako treba – izjavila je Suzana, uz opasku da je stil drugih političara ne zanima jer primećuje samo one političare koje podržava.

Šta je sve Suzana Perić otkrila tokom gostovanja u našem podkastu, pogledajte večeras u 22.30 samo na Informer televiziji.

 

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Obavezno #pogledajte #Suzana #Perić #podkastu #Čak #sam #pet #puta #bila #verena #ali #svaki #put #sam #vratila #prsten

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja