NaslovnaNAJNOVIJEŽuti se dele kao amebe! Opozicija lažima pravda svoj predstojeći izborni neuspeh!

Žuti se dele kao amebe! Opozicija lažima pravda svoj predstojeći izborni neuspeh!

Prljavu kampanju opozicije protiv predsednika Vučiča i frustraciju koja među njima vlada zbog gubitka poverenja građana, analizirali su gosti Info jutra, narodna poslanica Biljana Pantović i Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost.

Narodna poslanica Biljana Pantović navela je da građani vide dostignuća politike predsednika Vučića u vidu novog Prokopa, domova zdavlja i autoputeva nakon čega sami izvalče zaključak ko više radi za Srbiju.

– Građanima je jasno da opozicija ne nudi ništa i da im je jedini cilj da dođu na vlast, čija je kampanja zasnovana na mržnji. Da imaju neku ideologiju ne bi sedeli za stolom sa desničarima i Marinika Tepić ne bi pravila koaliciju sa Zavetnicima. Odgledala sam onaj njihov film u kome vređaju porodicu Aleksandra Vučića i vidi se frustracija time što on uživa poverenje građana. Ljudi prate medije i ko je šta izgovorio i svi iz Đilasove opozicije su bili na vlasti i građanima je jasno da im ništa nisu ostavili, a onda se građani osvrnu i vide novi Prokop, autoputeve, domove zdravlja i fabrike i onda to uporede. Korišćenje najveće tragedije u političke svrhe, građani im nisu zaboravili za šta će ih kazniti na predstojećim izborima. Oni već sebi prave alibi jer znaju šta građani misle o njima i zato pominju to kako su izbori pokradeni, da bi pravdali svoje izlaženje na ulice – rekla je Pantovićeva.

Foto: Pedja Milosavljević

 

 

Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost istakao je da je DS proizveo brojne stranke koje su se delile, a sada se ponovo sastaju što je jasan pokazivač da su se jedino delili zbog ličnih interesa.

– Opozicioni blok je u svoju kampanju u maju koristeći tragediju stradale dece, građani mogu da ocene da li će da glasaju za napredak koji im nudi predsednik Vučić ili za opoziciju bez programa koja se ujedinila samo u cilju rušenja vlasti. Oni koji sa opozicijom hoće da sarađuju su ti kojima su puna usta Kosova i Rusije, a cilj im je da se domognu državnog novca i novih funkcija. Voleli Vučića ili ne, nije moguće pobeći od autoputeva, fabrika i infrastrukture koju je podigao. Demokratska stranka je proizvela brojne stranke sa kojima se ujednjuju pa se postavlja pitanje zašto su se delili, a delili su se zbog ličnih interesa. Građani vide da su im novčanik i kućni budžet puniji nego što su bili ranih 2000-tih, uništene privrede i hapšenih ministara zbog brojnih malverzacija. Sposobnošću predsednika Vučića postaje lider u ovom delu Balkana, što neki pokušavaju da destabilizuju – rekao je Simić.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Žuti #dele #kao #amebe #Opozicija #lažima #pravda #svoj #predstojeći #izborni #neuspeh

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja