NaslovnaVESTI"Izbacili smo 80 džakova smeća iz stana poznate ličnosti": Miloš (26) čisti...

“Izbacili smo 80 džakova smeća iz stana poznate ličnosti”: Miloš (26) čisti stanove i otkriva “prljave” tajne svog posla

Beograđanin Miloš Vasiljković (26) pohađao je Elektrotehničku školu. Kada je maturirao odlučio je da se bavi poslom koji njega ispunjava, a to je čišćenje. Reakcije na samom početku nisu bile najsjajnije, ali danas je situacija potpuno drugačija.

Za Informer.rs Miloš otkriva detalje svog posla, i kako je to biti blažem među ženama, jer je u svom timu on jedini muškarac. 

– Posle srednje škole sam počeo da radim u jednoj firmi, a onda sam odlučio da se prešaltam na poslove održavanja higijene. Tu sam ubrzo i napredovao i postao koordinator – priča nam Miloš. 

Reakcije prijatelja i porodice su bile baš onakve kakve je očekivao. 

– Bilo je ono standardno “ma šta će ti to, nije to za tebe”, ali nisam želeo nikoga da slušam. Nastavio sam sa svojim poslom i veoma sam srećan zbog toga, jer radim ono što volim i što me ispunjava. 

Kako kaže, žene su po prirodi pedantnije.

– Ne bih znao šta da kažem, ko je pedantniji. Po mom mišljenju su žene, ali se dešavalo da naiđemo i na veoma pedantne muškarce – priča nam momak i otkriva svoje iskustvo s jednim poznatim licem u Srbiji:


>

Informer/privatna arhiva

Pogledaj galeriju

Informer/privatna arhiva

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Izbacili #smo #džakova #smeća #stana #poznate #ličnosti #Miloš #čisti #stanove #otkriva #prljave #tajne #svog #posla

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja