NaslovnaHRONIKAMačetom isekao dedu svoje supruge: Zločin koji ima priču, za koju niko...

Mačetom isekao dedu svoje supruge: Zločin koji ima priču, za koju niko nije znao

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici rasvetlili su teško ubistvo izvršeno 2. decembra u dvorištu kuće u Mačvanskoj Mitrovici i uhapsili 27-godišnjeg muškarca, koji se tereti za ovo krivično delo.

Sumnja se da je on te subote u ranim jutarnjim satima, mačetom isekao 72-godišnjeg Ivana Nikolića po glavi i rukama, nakon čega je čovek preminuo.

O ovom slučaju, a to je da je uhapšen 27-godišnji mladić. Kako smo nezvanično saznali, on je sa teritorije Sremske Mitrovice. Ono o čemu se još priča po Mačvanskoj Mitrovici, ali još uvek nije potvrđeno, jeste da su ubijeni muškarac i osumnjičena osoba u rodbinskim vezama, tačnije da je u pitanju suprug njegove unuke – rekla je Dražić.

Foto: Informer

 

 

Može samo da se nagađa šta je dovelo do ovog tragičnog događaja.

– Ukoliko se vratimo samo nekoliko dana unazad kada se dogodila ova tragedija, mi smo bili na licu mesta veoma brzo, nekoliko sati nakon toga, i imali smo priliku da razgovaramo sa suprugom ubijenog Ivana. Ona nam je tada rekla na licu mesta da iz kuće fali određena količina novca, pa je zbog toga posumnjala na provalnika – saznala je Dražić.

U daljem razgovoru sa meštanima sela saznala je sledeće:

– Kako smo dalje razgovarali sa meštanima sela, između njih postoji priča koja se zaista odnosi na ovu provalu, međutim, niko ne potvrđuje da su žrtva i napadač bili u stvari u lošim odnosima nisu imali takve podatke koje bi podelili s nama – rekla je Dražić i istakla:

Sve što sam ja sada iznela su nezvanični podaci, nezvanične informacije, i svakako će se dalje saznati više detalja o ovoj strašnoj tragediji koja je potresla ne samo ovaj kraj, nego i mnogo šire. Mi smo pratili ovaj događaj od subote i ono što smo još mogli saznati, a što je sama policija potvrdila, jeste da će muškarac koji je lišen slobode biti priveden nadležnom javnom tužilaštvu. On se nalazi u pritvoru.

izvor

#Mačetom #isekao #dedu #svoje #supruge #Zločin #koji #ima #priču #koju #niko #nije #znao, 1701852545

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja