NaslovnaSTARSNisam želeo više dece, plašio sam se da opet ne napravim KRIMINALCA!

Nisam želeo više dece, plašio sam se da opet ne napravim KRIMINALCA!

Zoran Moka Slavnić, naš legendarni košarkaš, dao je intervju za hrvatske medije, gde je  progovorio o svom sinu Zvezdanu Slavniću, učesniku šeste sezone rijalitija “Zadruga”. Moka je istakao da mu je nasrećniji trenutak bio kad je dobio sina, ali da su problemi krenuli u njegovom tinejdžerskom dobu i da više nije bilo povratka. Zbog ovoga, nije želeo da ima više dece.

Foto: ST/Nikola Mutić

Moka Slavnić

– Kada je imao 14 godina razveo sam se, a on je ostao da živi sa mamom. To mi je bila najveća greška u životu. Upisao sam ga u Petu gimnaziju i svaki dan vozio u školu, a zatim i posle škole kući. Ustajao sam rano zbog njega, pravio mu sendviče, plaćao privatne časove… Izdržao je taj tempo nekoliko meseci, a onda mi je rekao da neće više da ide u školu i da ga ne zanima. Krivo mi je što Zvezdan i ja nismo imali dobar odnos. Nije mi se svideo put kojim je krenuo i to sam mu otvoreno zamerao. okušavao sam da mu pomognem, ali nije hteo da sluša. Bio je odličan u sportu, to je nasledio od mene. Međutim, nije ga zanimalo čak ni da bude trener – započeo je Moka za “Večernji list”, pa nastavio:

Foto: Starsport

Moka Slavnić i Zvezdan Slavnić

– Na sreću, moja druga žena Jelena nije insistirala na deci. Ni ja ih nisam želeo jer sam se plašio da opet ne napravim kriminalca – priznao je naš slavni košarkaš i trener.

Podsetimo, pre Zvezdanovog ulaska u “Zadrugu 6” Slavnići su bili u lošim odnosima, da bi Moka tokom trajanja ovog rijalitija krenuo da podržava svog sina i šalje mu poklone i poruke u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Nisam #želeo #više #dece #plašio #sam #opet #napravim #KRIMINALCA

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja