NaslovnaVESTIVesić i Vučević obišli završne radove na putu Ratkovo - Pivnice -...

Vesić i Vučević obišli završne radove na putu Ratkovo – Pivnice – Despotovo (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ministar odbrane Miloš Vučević obišli su danas završne radove na rehabilitaciji puta Ratkovo – Pivnice -Despotovo koji spaja opštine Odžaci i Bačka Palanka, a rekonstruiše se posle oko 50 godina.

Reč je o deonici dugoj 15,2 kilometra, a vrednost radova je 430 miliona dinara bez PDV-a.

Radovi na kolovozu su završeni, ostalo je da se urade ćuprije odnosno prilazi do kuća meštana i da se postave bankine, a ministar Vesić kaže da da su ulaganja u putnu infrastrukturu važna jer se time podiže kvalitet života građana i ističe da se država trudi da se ravnomerno razvija svaki deo naše zemlje.

Foto: MGSI

 

Vesić je rekao da je samo u Južnobačkom okrugu rekonstruisano puteva u vrednosti od 730 miliona dinara, a da su u toku radovi u vrednosti od oko 1,7 milijardi dinara.

Između ostalog, najavio je da će 13. decembra početi izgradnja brze saobraćajnice od Bačkog Brega do Srpske Crnje, pod nazivom “Osmeh Vojvodine”.


Foto: MGSI


 


Takođe, naveo je da će ovog meseca početi da se gradi i autoput Beograd – Zrenjanin – Novi Sad, dužine 105 kilometara.


Foto: MGSI


 


Rekonstrukcija puta Ratkovo – Pivnice -Despotovo urađena je na inicijativu meštana koji su zahvalili na ispunjenom obećanju i istakli da im ovo mnogo znači.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Vesić #Vučević #obišli #završne #radove #putu #Ratkovo #Pivnice #Despotovo #FOTO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja