NaslovnaHRONIKAPALA BANDA MAKROA IZ BEOGRADA Vrbovali žene za intimne odnose od 120...

PALA BANDA MAKROA IZ BEOGRADA Vrbovali žene za intimne odnose od 120 evra

Dolijali! Pet članova organizovane kriminalne grupe koja je vrbovala devojke iz Srbije i gurala ih u prostituciju uhapšeni su juče u Beogradu. Među uhapšenima su organizator posla, ali i sekretarica koja je mušterijama zakazivala termine, a devojke su najopuštenije reklamirali na internet-stranici.

Kako saznajemo, ova ekipa se tereti za krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije. Lisice na ruke stavljene su M. T. (48), N. U. (28), S. L. (49), B. S. (40) i M. T. (37) i oni su juče saslušani u policiji.

Pripadnici ove organizovane kriminalne grupe su, kako se  sumnja, od januara do 5. decembra ove godine na teritoriji Beograda pronalazili i podsticali ženske osobe na prostituciju, oglašavali ih putem „Halo oglasa“, ali i na internet-portalu namenjenom za pružanje seksualnih usluga www.seksiadresar.com

Prilikom pretresa stanova osumnjičenih pronađena je veća suma novca, više mobilnih telefona, laptop koji je korišćen za različite vrste evidencija, kao i sim kartice. Osumnjičenima je određeno zadržavanje.

Sekretarice iznajmljivale stanove za radnice

Sumnja se da su sekretarice iznajmile više stanova u Beogradu, pretežno na Novom Beogradu, u kojima su angažovane radnice pružale seksualne usluge.

– Pored iznajmljivanja stanova i pravljenja alibija, sekretarice su bile u obavezi da se staraju o higijeni tih stanova i vode preciznu evidenciju kada i koja žena ili devojka je angažovana. Pored toga, vodile su i evidenciju i o klijentima i to su  evidentirale u laptop koji je zaplenjen. One su takođe klijentima predočavale dve varijante poslovanja. Prva da klijent dođe kod izabrane žene, a druga, koju su dodatno naplaćivali, jeste da one odu kod klijenta – rekao je izvor.

– Postavljali su i ažurirali oglase sa fotografijama i oglašenim brojevima telefona angažovanih žena, ugovarali vrstu usluge, mesto, vreme, dužinu i cenu, za šta su pribavili korist u neutvrđenom iznosu, koju su delili međusobno. Sat vremena seksualnih usluga je iznosio oko 120 evra – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako saznajemo, među uhapšenima je jedan od organizatora posla, a ostale su  sekretarice koje su imale zaduženje da se bave marketingom, odnosno oglašavanjem i zakazuju termine sa klijentima.

– Posao sekretarice je bio da ažurira oglase, a potom ih objavi sa slikama devojaka ili žena i s opisom usluga koje pružaju. Osumnjičeni su imali više desetina žena koje su radile za njih i po obavljenom poslu su sa poslodavcem delile novac – objašnjava naš izvor.

Prema njegovim navodima, žene koje su radile za ovu grupu, kako se sumnja, niko nije prisiljavao da se bave prostitucijom.

– Sumnjamo da su organizator posla, a i sekretarice pronalazili devojke i žene koje su voljne da zarade dodatni novac. Oni su jednostavno preko poznanika ili drušvenih mreža stupali u kontakt sa tim ženama, te su im otvoreno predočili vrstu posla koje bi radile. Zauzvrat nudili su zaštitu i još neke pogodnosti. Nakon što bi sklopili dogovor i te žene počele da rade za njih, na scenu su stupale sekretarice. One su nakon zakazivanja posla sa klijentom tim ženama pružale i alibi jer su neke i udate – objašnjava naš izvor.

(ENIS SADIKU)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

izvor

#PALA #BANDA #MAKROA #BEOGRADA #Vrbovali #žene #intimne #odnose #evra, 1701925993

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja