NaslovnaRAZONODAKada je pravo vreme za prazničnu euforiju?

Kada je pravo vreme za prazničnu euforiju?

Opšti utisak je da je ove godine praznična euforija počela malo ranije, što je nekome olakšalo „jedvačekanje“ praznika, kićenje jelke i postavljanje novogodišnje dekoracije. One druge koji se iznova iznenade otkud praznici u decembru verujemo da su novogodišnje postavke u novembru dodatno zbunile.

Da li je pravo vreme za euforiju kada počnu novogodišnje reklame, popusti u tržnim centrima ili kada padne prvi sneg?

Za nas je pravo vreme onda kada je napolju dovoljno hladno, da poželimo da se ušuškamo u toplu sobu, pijemo čajeve i uživamo u dobroj knjizi ili zanimljivom filmu. Znamo da mnogi od vas dele mišljenje sa nama, a među njima je i ekipa iz Ananasa, kod koje su praznici odavno stigli. Izgleda da su ove godine bili mnogo dobri, pa im je i Deda mraz poranio i doneo brojne popuste i iznenađenja.

Na ananas.rs platformi tokom decembra osim popusta, prodavci su pripremili i brojne vaučere kako bi dodatno olakšali izbor novogodišnjih poklona.

Zahvaljujući Ananasu, iz svog doma, dok kroz prozor uživaš u pahuljama, možeš da izabereš poklone za sebe i sebi drage osobe. U sniženoj ponudi po neverovatnim cenama možeš da pronađeš najrazličitije proizvode – novogodišnje jelke i dekoraciju, IT i gaming opremu, belu tehniku, TV, audio i video, telefone i dodatnu opremu, sve za sport i rekreaciju, sve za kuću, dečju opremu, odeću i modne dodatke, veliki izbor alata i proizvoda za lepotu i negu.

Osim toga, ne moraš da brineš ni da li će pokloni stići na vreme. Svi proizvodi sa oznakom „a direkt“ stižu već narednog dana. A ukoliko planiraš da putuješ za praznike i nisi siguran da li ćeš moći da preuzmeš svoje pakete, ne brini, Ananas ima rešenje i za to. Uvek imaš mogućnost da odabereš mesto gde ćeš preuzeti svoj paket – na kućnoj adresi, Ananas paketomatu u okviru NIS benzinskih pumpi ili u lokalnom kafiću, prodavnici, menjačnici ili čak frizerskom salonu.

Ne moraš da brineš ni da li tvoj budžet može da izdrži sve novogodišnje troškove – uz Intesa platne i biznis kartice, dostupna je opcija plaćanja i na rate. Minimalna vrednost porudžbine treba da iznosi 12.000 dinara, a maksimalan broj mesečnih rata je 6.

Istraži Ananas ponudu putem platforme ili „Šoping mol, a u džepu!“ aplikacije i pokreni prazničnu čaroliju uz pomoć nekoliko klikova.

foto: Promo

Promo tekst

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Kada #pravo #vreme #prazničnu #euforiju

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja