NaslovnaNAJNOVIJEDnevni horoskop za subotu 9. novembar! Ovnove čeka strastvena ljubavna avantura, a...

Dnevni horoskop za subotu 9. novembar! Ovnove čeka strastvena ljubavna avantura, a Vodolije poslovni uspeh

Današnji dan najviše će biti usmeren na ljubavnu sferu horoskopskih znakova.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Možete doživeti kratkotrajnu ali strastvenu ljubavnu avanturu. POSAO: Ovo je nepovoljan period, negativna dešavanja i prepreke na poslu. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu ili ćete uživati u ljubavi ako već imate partnera. POSAO: Uspeh u radu, pogotovo u kreativnosti i samoizražavanju. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguća veza sa nekim ko se bavi opasnim zanimanjem ili radi posao koji je fizički težak. POSAO: Bez promena. Morate se više potruditi da definišete ciljeve. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Srešćete bar jednu osobu koja će vas inspirisati na ljubav, a najverovatnije dve. POSAO: Uspeh, pogotovo ako vaš posao podrazumeva organizaciju i menadžment. ZDRAVLJE: Dobro.


Foto: Shutterstock


ljubav


LAV

LJUBAV: Nejasni odnosi ili problemi da se utvrde granice i pravila ponašanja u odnosu. POSAO: Uzmite u obzir i sve one koji rade sa vama. Vaš uspeh nije samo vaš. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete problema u odnosu i bitna je otvorena komunikacija s partnerom. POSAO: Dobićete priliku za napredak ili za to da pokažete organizacione sposobnosti. ZDRAVLJE: Odlično.

VAGA

LJUBAV: Odisaćete lepotom. Zbog toga vam se može desiti da dobijete veliki broj ljubavnih ponuda. POSAO: Mogući manji administrativni problemi. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možete doživeti ljubav na prvi pogled. POSAO: Ulagaćete velike napore u ovoj oblasti, ali bez rezultata. Frustracija trenutnom situacijom. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Foto: Shutterstock


ljubav


STRELAC

LJUBAV: Doživećete dramatičnu situaciju koja će probuditi instinktivnu potrebu za ljubavlju. POSAO: Mogući problemi u sferi nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Vaša reputacija će od vas napraviti ljubavnu metu. Više osoba će pokazati naklonost prema vama. POSAO: Možete očekivati promenu nabolje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Druženje i komunikacija sa ljudima ponajviše pobuđuju vašu romantičnu prirodu, ali nećete biti raspoloženi. POSAO: Možete dobiti posao ili doživeti uspeh. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE

LJUBAV: Možete upoznati osobu koja je uticajna ili na neki način poznata javnosti. POSAO: Nećete se osećati dobro u poslu. Moguće je poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Jaka vitalnost.

 

 

 

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Dnevni #horoskop #subotu #novembar #Ovnove #čeka #strastvena #ljubavna #avantura #Vodolije #poslovni #uspeh

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja