NaslovnaNAJNOVIJEOranica spremna za Partizan! Katastrofalan teren u Nišu

Oranica spremna za Partizan! Katastrofalan teren u Nišu

Samo da neko ne slomi nogu, a sve ostalo biće dobro.

Fudbaleri niškog Radničkog i Partizana sastaće se u ponedeljak od 16 časova (Arena 1 premijum) na stadionu “Čair” u derbi meču 18. kolu Superlige Srbije, ali utakmica će biti odigrana po terenu koji katastrofalno izgleda. Informer je došao u posed fotografija i snimaka koje pokazuju užasno stanje podloge na niškom stadionu.

 


Rupa do rupe, izrovan teren, neravnine, raskvašena zemlja i jednom rečju – kaljuga! Budući da nas očekuje veoma borbena utakmica, jer crno-beli žele da ostanu prvi na tabeli Superlige Srbije, a Nišlije jure bodove za beg sa dna tabele, jasno je da će već posle desetak minuta utakmice fudbaleri oba tima igrati – u blatu do guše.

 


Foto: Informer


 


 


Spekulisalo se da bi crno-beli mogli da traže da utakmica bude odigrana na novotvorenom stadionu u Leskovcu, gde je teren u neuporedivo boljem stanju, ali takav scenario nije moguć.


– Partizan nema nikakvu pravnu osnovu da traži da utakmica bude odigrana na bilo kom drugom stadionu. Radnički je licencirao svoj stadion, dobio je dozvolu da igra na njemu i samo ako bi Nišlije kao domaćini i organizatori utakmice predložili da se igra u Leskovcu, onda bi to bilo izvodljivo. Ovako, igraće se na terenu takvom kakav je, a nadamo se samo da će se u narednih 48 sati situacija barem malo popraviti, jer nam je svima u interesu da sve protekne fer, sportski i da ne bude nikakvih primedbi posle meča – kazao nam je izvor iz Superlige Srbije.

 


Foto: Informer


 


 


Partizan je dobio šest od poslednjih sedam okršaja sa Radničkim, ali je u Nišu dobio jednu od poslednje tri utakmice, odnosno dve od poslednjih osam.

 


POSLEDNJIH 10 SUSRETA U NIŠU

2022/23. Superliga Srbije

Radnički Niš – Partizan 3:3

2021/22. Superliga Srbije

Radnički Niš – Partizan 0:2

2020/21. Superliga Srbije

Radnički Niš – Partizan 1:0

2019/20. Superliga Srbije

Radnički Niš – Partizan 1:4

2018/19. Kup Srbije

Radnički Niš – Partizan 1:1

2018/19. Superliga Srbije

Radnički Niš – Partizan 3:1

2018/19. Superliga Srbije

Radnički Niš – Partizan 2:2

2017/18. Superliga Srbije

Radnički Niš – Partizan 1:0

2016/17. Superliga Srbije

Radnički Niš – Partizan 1:3

2016/17. Superliga Srbije

Radnički Niš – Partizan 0:2

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Oranica #spremna #Partizan #Katastrofalan #teren #Nišu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja