NaslovnaSTARSDragana Mirković najavila veliko iznenađenje za koncert: Pašćete u nesvest

Dragana Mirković najavila veliko iznenađenje za koncert: Pašćete u nesvest

Foto: Kurir televizija, Miomir Milić, Privatna Arhiva

Neposredno pre samog početka zadatka takmičara u emisiji “Rame uz rame sa Draganom”, Beba i Jovanka su imale veliko iznenađenje za Draganu Mirković.

Naime, iza žirija koji su činili Dragana Mirković, Dušanku Dekić (Beba), Jovanka Lola Keser i specijalni gost Zorica Brunclik pojavila se ogromna grupa Draganinih fanova.

Pevačica je ostala bez teksta i odmah potom odjurila do fanova da ih zagrli. Dragana je potom pevala i igrala, a onda je uputila poruku svim njenim fanovima koji jedva čekaju njen koncert:

– Govorim to stalno i govoriću sve dok sam na sceni da imam najjače fanove na svetu. To nije zato što ste moji, već zato što ste najbolji. Vi ste moja snaga i odgovor na pitanje zašto sam spremna na sve. Nemate pojma šta sam vam spremila za koncert. Pašćete u nesvest – rekla je.

04:32

ŠOK! FANOVI DRAGANE MIRKOVIĆ ULETELI NA SNIMANJE EMISIJE: Pevačica van sebe najavila VELIKO IZNENAĐENJE ZA KONCERT?!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/L.V.

Bonus video:

03:43

Magic Mike – Rame uz rame

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Dragana #Mirković #najavila #veliko #iznenađenje #koncert #Pašćete #nesvest

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja