NaslovnaNAJNOVIJESpecijalna emisija Informera! Srbija je epicentar civilizacije: Jaka politika i plodni rezultati...

Specijalna emisija Informera! Srbija je epicentar civilizacije: Jaka politika i plodni rezultati ne smeju da stanu!

U novoj emisiji Informer Specijal govorili smo o izborima, opoziciji i dosad liste “Srbija ne sme da stane” u Jagodini, a gosti koji su razgovarali o ovome bili su politčki filozof Dragoljub Kojčić i Zoran Spasić iz Centra za bezbednosnu međunarodnu politiku.

Politčki filozof Dragoljub Kojčić govori o tome da su antisrpski mediji u saradnji sa opozicijom neprestano potencirali da su Srbija i Republika Srpska genocidne tvorevine, a da te izjave predstavljaju potpuno ludilo i autošovinizam.

– Sećate se one priče za decu gde su mravi vredno radili, dok je cvrčak sedeo i pevao “Ua Vučiću!”, a mravi će dobiti glasove i vredno nagraditi sav trud i rad. Putevi grade civilizacije i to danas integriše Srbiju i poboljšava sve aspekte društva. Opozicioni antisrpski mediji u saradnji sa opozicijom su neprestano potencirali da su Srbija i Republika Srpska genocidne tvorevine, a te izjave predstavljaju potpuno ludilo i autošovinizam – rekao je Kojčić.

Foto: Masha Bandjur

Dragoljub Kojčić

 

Prema rečima našeg gosta mnogi velikani iz sveta uvažavaju našu zemlju i prepoznaju Srbiju kao epicentar civilizacije, a opozicija ima svaku mogućnost da se iskaže demokratski, ali to njih ne zanima.

– Mnogi velikani iz sveta uvažavaju našu zemlju i prepoznaju Srbiju kao epicentar civilizacije. Opozicija ima svaku mogućnost da se iskaže demokratski, ali to njih ne zanima. Pogledajte koliko se Srbija uvažava u svetu, ali naravno postoje i neke Zapadne sile koje nas ne vole – objasnio je Kojčić.

Zoran Spasić iz Centra za bezbednosnu međunarodnu politiku ističe da Srbija danas vodi jaku politiku i da smo pod predsednikom Vučićem ostvarili ogromne rezultate, kao i da je Srbija veoma poštovana u svetu.

– Srbija danas vodi jaku politiku, koja je nesvrstana i nezavisna, mi smo pod predsednikom Vučićem ostvarili ogromne rezultate. Srbija je poštovana u svetu, nalazimo se u društvu velikih lidera gde uvažavamo veliki ugled. Videli smo da je jedina politika opozicije mržnja prema predsedniku Vučiću i njihova politika je da 600.000 ljudi ostane bez posla i da unište Srbiju na svaki način – kazao je Spasić.


Foto: Masha Bandjur


Zoran Spasić


 

Naš sagovornik dodaje da je položaj Vojske Srbije danas jak, kao i da dok je opozicija pozivala na mržnju, predsednik Vučić je uspeo da postigne ozbiljne rezultate za Srbiju u teškim vremenima.

– Pogledajte samo koliko je položaj Vojske Srbije danas jak i moramo da imamo jaku vojsku, jer se nalazimo u centru Evrope. Opozicija nije ništa uradila za vojsku, čak je i urušila i samo znaju da pljuju po Srbiji i pozivaju na nasilje i mržnju. Predsednik Vučić je uspeo i u pandemiji i ratu u Ukrajini da postiže ozbiljne rezultate i da donese neverovatne poteze da ostvari plodne rezultate za našu zemlju – istakao je Spasić.

Spasić kaže i da je Srbija svesna svoje istorije i odaje se počast herojima i junacima, jer Srbija nije igračka i ne treba se igrati sa tim.

– Svi oni koji su bili protivnici Srbije i oni koji su želeli da stanemo, želeli su da zaboravimo istoriju, što se nije desilo. Sada je Srbija svesna svoje istorije i odaje se počast herojima i junacima, Srbija nije igračka i ne treba se igrati sa tim – zaključio je Spasić.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Specijalna #emisija #Informera #Srbija #epicentar #civilizacije #Jaka #politika #plodni #rezultati #smeju #stanu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja