NaslovnaSTARSVolela bih da se javi ovde...

Volela bih da se javi ovde…

Pevačica Ana Bekuta podelila je na svom Instagram profilu sa posebnom porukom koja je napravila pravu buru emocija.

foto: Damir Dervišagić

Ljubav Ane Bekute i Multina Mrkonjića počela je 2012. godine, a njihov susret je bio, kako je pevačica govorila, neplaniran i sudbinski.

Upoznali su se na koncertu Šabana Šaulića, a Mrka je bio uporan da osvoji pevačicu koja je odavno prestala da veruje u ljubav.

Ana Bekutafoto: ATA Images

Celu deceniju se nisu razdvojili, a njegova smrt je ovu lepu priču prekinula. Preminuo je 27.11.2021. godine, a poruka na Mrkinom grobu rasplakala je Anu Bekutu.

– Pre neki dan sam na Milutinovom grobu pronašla ovo cveće, poruku “Hvala vam što ste toliko voleli Anu” i izdaleka videla devojku koja ga je ostavila. Volela bih da se javi ovde ili porukom da joj lično zahvalim, jer nisam uspela videti o kome se radi. Hvala vam što me i vi volite svih ovih godina, pogotovo poslednje dve – napisala je Ana uz snimak koji je pokazao poruku pisanu rukom.

Ana je često isticala koliko je bila srećna pokraj Milutina zbog neizmerne ljubavi koju joj je pružao.

– Žao mi je što se Milutin i ja nismo sreli ranije i što nismo imali šansu da budemo roditelji. Često se šalimo i pričamo kako bi nam se dete zvalo i da li bismo više voleli devojčicu ili dečaka, jer naša ljubav je veoma jaka, a smatram i da bi Milutin bio odličan otac. Prema mom sinu se ponaša kao pravi otac, a prema mojim unucima kao deda – isticala je Bekuta u svojim ranijim intervjuima.

Kurir.rs/ Story

00:10

Ana Bekuta pozvala Milicu Pavlović u stan

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Volela #bih #javi #ovde..

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja