NaslovnaVESTISrbi masovno putuju u ove gradove za Novu godinu! Jedan je posebno...

Srbi masovno putuju u ove gradove za Novu godinu! Jedan je posebno tražen – direktorka beogradske agencije otkrila detalje!

Do dočeka 2024. godine ostalo je nešto manje od 20 dana, a građani Srbije već uveliko rezervišu ili su već rezervisali novogodišnje aranžmane, kako u inostranstvu, tako i u Srbiji.

Praznici su idealna prilika za putovanja, a to odlično znaju i naši državljani koji redovno obilaze zemlje regiona, ali i nešto dalje, atraktivne destinacije koje su postale izuzetno popularne poslednjih godina.

Kada se spoje povoljni aranžmani sa atraktivnom destinacijom nedoumica više nema, pa već sada možemo gotovo sa sigurnošću da tvrdimo koje će to zemlje biti najposećenije za novogodišnje i božićne praznike. 

Maja Veljović Marković, direktor turističke agencije “Lavli tarvel” otkriva za Informer koliko ranije treba početi sa planom i programom za ova putovanja. 

– Aranžmane za Novu godinu  pripremamo već u sptembru i oktobru. Obično to budu na početku first minut ponude, tada se javi dosta ljud, u tom periodu mnogo njih uplati po toj rezervaciji, kako bi iskoristili popuste, a onda budu skuplji aranžmani, pa može se reći da malo stagnira – kaže Veljović Marković i dodaje: 

– Ima i dosta onih koji znaju kad će

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Srbi #masovno #putuju #ove #gradove #Novu #godinu #Jedan #posebno #tražen #direktorka #beogradske #agencije #otkrila #detalje

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja