NaslovnaRAZONODARegion bezrezervno veruje Dušanovim savetima za DUŠU, evo kako je on POBEDIO...

Region bezrezervno veruje Dušanovim savetima za DUŠU, evo kako je on POBEDIO sve demone

Novi format Kurira “Nije sve tako crno”, autora i voditelja Jovane Matić Đokić, predstavlja treću epizodu podkasta, a jedno od najomiljenih lica sa društvenih mreža Dušan Blagojević, poznatiji kao “Blago za dušu”, govori prvi o svom privatnom životu.

foto: Privatna Arhiva

– Bio sam ljut na Boga misleći zašto mi je dao toliku želju da pričam a u isto vreme da ne mogu da pričam, sve dok nisam shvatio da je to možda poziv da radim na sebi – rekao je u emisiji “Nije sve tako crno” koju možete pogledati upravo na jutjub kanalu Kurira.

Dušan Blagojević, Nije sve tako crnofoto: Printscreen

– Zatvarao sam se u sebe, mi koji mucamo jako imamo problema sa sramotom jer mislimo da smo manje vredni. Deca su bila surova, često su znala da me ponižavaju – govori Blagojević.

Dušan je prvi put za Kurir otkrio detalje iz svog privatnog i poslovnog života o kojima nikada nije pričao. Sve o mucanju, borbi sa kilogramima, putu ka velikom snu, prevari partnera i promeni posla pogledajte

Njegova priča će vas potpuno ubediti da nije sve tako crno i da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Dušan Blagojevićfoto: Privatna Arhiva

Blagojević je diplomirani pravnik, a uskoro i doktor pravnih nauka, lajf kouč koji svojim govorom i savetima ulepšava svakodnevnicu, a vrtoglavi broj pratilaca veruje u svaku njegovu reč. Takođe je psihoterapeut na edukaciji koji je stekao veliko poverenje javnosti te ga ljudi redovno prate i masovno šeruju na društvenim mrežama.

NIJE SVE TAKO CRNO


Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.


Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.



Nije sve tako crnofoto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Kurir.rs/ J.M.Đ./I.E.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:08

Nije sve tako crno Dejan MIlicević

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Region #bezrezervno #veruje #Dušanovim #savetima #DUŠU #evo #kako #POBEDIO #sve #demone

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja