NaslovnaVESTIDecembar je mesec darivanja! Pogledaj šta će nam obeležiti ovu sezonu praznika!

Decembar je mesec darivanja! Pogledaj šta će nam obeležiti ovu sezonu praznika!

Zimski praznici nam se bliže, sve je više kišnih i oblačnih dana, dok su temperature u blagom padu, ali ne i bonusi u AdmiralBetu!

Naime, ovog decembra nas očekuje promo kod SLOT24, koji sa sobom donosi 24% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana do 10. januara do ponoći. Kladionica AdmiralBet je ovu promociju spremila kako bismo u što boljem raspoloženju otvorili prazničnu sezonu, a bonus je dostupan svima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs.

Ukoliko nemate otvoren AdmiralBet nalog, potrebno je izdvojiti svega nekoliko minuta kako bi kompletirali registraciju, a možete je izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, i to nije sve. Odmah po registraciji, svim novoregistrovanim igračima sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pored navedenih promocija, AdmiralBet je pripremio još mnoštvo drugih aktivnosti za sve ljubitelje slota, igara uživo, virtuala i sportskog klađenja. Jedna od tih je nedeljni džekpot u visini do 1.500.000 dinara na igri Lucky Balls. Ljubitelji slotova mogu da svrate i u Spin City, grad besplatnih spinova, gde ih svakog dana očekuju besplatni spinovi, a od nedavno je aktuelan i Novogišnji džekpot, podeljen na 4 nivoa vrednih 6.000.000 dinara.

Ukucajte promo kod, pokupite slot bonus i uživajte u najboljim slotovima do kraja godine, samo u AdmiralBetu!

Upozorenje:

U skladu sa važećim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Decembar #mesec #darivanja #Pogledaj #šta #će #nam #obeležiti #ovu #sezonu #praznika

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja