NaslovnaVESTINarod je osetio opasnost da oni najgori hoće da vladaju! Vučić o...

Narod je osetio opasnost da oni najgori hoće da vladaju! Vučić o najtežoj kampanji: Ne damo im Srbiju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u Kragujevcu da mu je kampanja za izbore 2023. godine bila jedna od najtežih.

– Narod je osetio opasnost da oni najgori hoće da vladaju! Vučić o najtežoj kampanji: Ne damo im Srbiju! – poručio je šef države.

– U nedelju su izbori, svečarska prilika, lepo, ujutru se obučemo, opremimo, olovku, ništa više nije potrebno, ličnu kartu, na biračka mesta i velika je odgovornost, odluka mora da bude ozbiljna. To nije pitanje šale da li vam se neka rečenica dobila, izbori nisu igra, država nije igračka, tada odlučujete i o svojoj i sudbini svojih roditelja, dece, supružnika, sestara i braće, to je prilika da pokažemo kakvu Srbiju hoćemo. Biće teških dana u budućnosti, ali biće i mnogo lepih i Srbija će doživeti svoj pravi procvat, najbolji deo tek dolazi, EXPO 2027 je prilika da se cela Srbija podigne, Kragujevac će ponovo da proizvodi automobile i ponovo da podiže Srbiju iz njenog centra, prelepe Šumadije – kazao je predsednik Srbije.

– Očekujem da ih pobedimo, ubedljivije nego ikada. Apsolutna većina u Narodnoj skupštini, sve drugo nismo zadovoljni – dodao je Vučić.

 

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Narod #osetio #opasnost #oni #najgori #hoće #vladaju #Vučić #najtežoj #kampanji #damo #Srbiju

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja