NaslovnaNAJNOVIJEHoror u Kursku! Šokantna informacija iz Kijeva! Za šta se ovo Rusi...

Horor u Kursku! Šokantna informacija iz Kijeva! Za šta se ovo Rusi spremaju duž granice?!

Rat u Ukrajini, 661. dan.


Ruski “lanceti” uništili ukrajinsku tehniku na desnoj obali Dnjepra

Ruski odredi na desnoj obali Dnjepra uništili su radarsku stanicu i haubicu Oružanih snaga Ukrajine, uz pomoć bespilotnih letelica „lancet“, saopšteno je u Ministarstvu odbrane Rusije.

„Ruske desantne snage su ‘lancetima’ onesposobile i uništile radarsku stanicu, samohodni uređaj M190 ‘Paladin’ i haubicu zapadne proizvodnje s tegljačem na desnoj obali Dnjepra u Hersonskoj oblasti“, navedeno je u saopštenju.

 

Upozorenje iz Kijeva!

Zamenica premijera Ukrajine Irina Vereščuk rekla je da bi zbog budžetskog deficita vlada mogla da se suoči sa poteškoćama u ispunjavanju socijalnih i humanitarnih obaveza, a građani zemlje će morati da prežive!

 

“Putin gleda…” Zelenski će se šlogirati kada mu ovo urade! Lider Ukrajine drhti od straha, svakog časa očekuje najgore vesti!

 

Napadi oko Donjecka!

Oružane snage Ukrajine granatirale Kirov i Kujbiševski okrug Donjecka.

Ukrajinci dronovima napali Kursku oblast Rusije

Ukrajinske bespilotne letelice napale su Dmitrijevski i Železnogorski rejon Kurske oblasti, saopštio je gubernator te oblasti Roman Starovojt. Prema njegovim rečima, u napadu nije bilo žrtava.

 

In the Kursk region, as a result of a night drone attack, a power line, a compressor station, 8 buildings were damaged, – Governor Starovoit pic.twitter.com/mojWBrvQhx

— Piotr Kulak (@KulakPiotr) December 16, 2023

 

On je dodao da su u selu Krupec u Dmitrijevskom rejonu zabeležena tri napada, a prema preliminarnim informacijama, oštećene su ograde, prozori i krovovi na osam kuća. Napad je izveden i na područje železničke stanice u gradu Dmitrijevu, oštećena je kompresorska stanica.

 

 

 

 

Katastrofa u Ukrajini! Objavljeni jezivi podaci: Broj mrtvih Ukrajinaca je zapanjujuć

 

Ukrajinski generalštab: Diverzanti u Harkovskoj oblasti!

Rusija sprovodi aktivne diverzantske aktivnosti na granici sa Ukrajinom u Harkovskoj oblasti. Ovo je izvestio Generalštab Oružanih snaga Ukrajine u svom izveštaju.

“Na Severskom i Slobožanskom pravcu, neprijatelj održava vojno prisustvo u pograničnim oblastima i sprovodi aktivne diverzantske aktivnosti kako bi sprečio prebacivanje naših trupa u preteće pravce”, navodi se u izveštaju.

Rusi takođe povećavaju gustinu minsko-eksplozivnih barijera duž svoje granice u Belgorodskoj oblasti, navodi generalštab.

 

Putin jedva čeka! Ako ovaj čovek pobedi u Americi, ruski lider dobija sve što je tražio!

 

41 napad na Belgorodsku oblast!

Oružane snage Ukrajine granatirale su Belgorodsku oblast 41 put, uključujući osam eksplozivnih naprava bačenih iz dronova. Povređenih i materijalne štete nije bilo, rekao je regionalni guverner Vjačeslav Gladkov.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Horor #Kursku #Šokantna #informacija #Kijeva #šta #ovo #Rusi #spremaju #duž #granice

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja