NaslovnaVESTIŠolakovi mediji nastavljaju da krše izbornu tišinu! Naslovnice Danasa i Nove dokazuju...

Šolakovi mediji nastavljaju da krše izbornu tišinu! Naslovnice Danasa i Nove dokazuju ponovno oglušavanje o zakon (FOTO)

Iako je u toku izborna tišina pred izbore, mediji Dragana Šolaka uporno nastavljaju da je krše.

U Srbiji se u nedelju, 17. decembra održavaju vanredni parlamentarni izbori, izbori za vojvođanski parlament, i lokalni izbori u 65 gradova i opština, uključujući i Beograd.

U ponoć 14. decemnbra počela je izborna tišina koja će trajati do zatvaranja birališta.

Izborna tišina je period tokom koga je u medijima i na javnim skupovima zabranjeno da se objavljuju procene rezultata izbora, javno predstavljaju kandidati na izborima i njihovi izborni programi i pozivaju birači da glasaju, odnosno da ne glasaju za određene izborne liste ili kandidate.

Međutim, mediji Dragana Šolaka očigledno ne mare za izbornu tišinu, propisanu zakonom!

List “Danas” je na naslovnoj strani sutrašnjih novina objavio bizarnu karikaturu Aleksandra Vučića, a glasači su Bil Klinton, Hitler, Staljin, Đavo, Smrt…


Foto: printscreen


 



 

Dok je na naslovnoj strani novina “Nova” glavna vest da “Proglas”, tj. javne ličnosti koji su potpisnici te inicijative pozivaju građane da izađu na izbore. 

Foto: printscreen


 


Podsećamo, ovo je samo nastavak kršenja izborne tišine, i na današnjim stranama Šolakovih medija glavna vest je bio Aleksandar Vučić.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Šolakovi #mediji #nastavljaju #krše #izbornu #tišinu #Naslovnice #Danasa #Nove #dokazuju #ponovno #oglušavanje #zakon #FOTO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja