NaslovnaRAZONODAStigla presuda posle 3 teška dana poznatom glumcu, ovo su detalji

Stigla presuda posle 3 teška dana poznatom glumcu, ovo su detalji

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džonatan Mejdžors je upravo proglašen krivim, nakon što je porota odlučila o sudbini glumca nakon trodnevnog razmatranja.

Presuda je doneta u ponedeljak u Njujorku, a glumac je proglašen krivim po jednoj tački optužbe za napad trećeg stepena i krivim za uznemiravanje.

Džonatan Mejdžorsfoto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

U početku je podneto 8 odvojenih optužbi, sve u vezi sa navodnim napadom i uznemiravanjem, ali pre nego što su stvari zahuktale, kancelarija tužioca pristala je da odustane od njih četiri u pokušaju da konsoliduje svoju žalbu. Oslobođen je po dve druge tačke za napad i teško uznemiravanje

Sada mu preti maksimalna kazna do godinu dana iza rešetaka.

Suđenje, koje je trajalo oko dve nedelje, imalo je nekoliko zapaženih trenutaka odmah od uvodnih reči, kada su tužioci naveli da je Mejdžors imao istoriju nasilja u svojim vezama, i da je incident u martu bio jednostavno poslednji primer.

Tužioci tvrde da su se Mejdžors i njegova tužiteljka, Grejs Džabari, posvađali te noći nakon što je otkrila neke poruke od druge žene, ali tvrde da je glumac taj koji je eskalirao stvari tako što je navodno zavrnuo njenu ruku iza leđa, kao i prst. Takođe su tvrdili da ju je bacio nazad u auto u kojem su bili nakon što je pokušala da izađe. Drugim rečima, tvrdili su da je bio veoma grub prema njoj i porota od 6 osoba se složila.

Jedan kritičan dokaz koji je predstavljen na sudu uključivao je snimak nadzora te noći koji prikazuje tuču između glumca i i njegove tadašnje devojke i jurnjava nedugo nakon toga. Vidi se Mejdžors koji se udaljava od Grejs, koja juri za njim nekoliko blokova. Sama Grejs Džabari je takođe nastupila kao ključni svedok i podržala je tezu tužilaštva, naime, da se Mejdžors te noći fizički obračunao sa njom i to je sledilo obrazac manipulativnog ponašanja koje je vremenom preraslo u nasilje.

Opisala je druge navodne slučajeve da je Mejdžors izgubio živce i dala emocionalno svedočenje o tome. Međutim, tim za odbranu Mejdžorsa pokušao je da opovrgne njenu priču uključujući i pitanje da li je zaista povređena te noći, uprkos bezbednosnim snimcima koji pokazuju da je nakon toga žurila i izgledala je nepovređena.

Glumčev poziv hitnoj pomoći na dan kada je uhapšen je takođe pušten – on je nazvao nakon što je pronašao Grejs onesvešćenu u svom apartmanu u penthausu i strahovao da je možda pokušala samoubistvo.

Tokom čitavog suđenja, Mejdžor se pojavljivao zajedno sa svojom sadašnjom devojkom, Migan Gud, koja je stajala uz njega tokom sage – za čije su prisustvo neki mislili da će mu doneti dodatne poene kod porote.

Džonatan Mejdžorsfoto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Veće pitanje sada je, naravno, šta se dešava sa njegovom karijerom, bila je na klimavim nogama i pre suđenja, a sada se čini da bi mogao da počne da bude masovno da gubi projekte. To je veliki udarac jer je Mejdžors je već počeo da igra u Marvelovom sledećem velikom filmu i bio je zvezda u usponu u Holivudu sa aspiracijama za Oskara.

(Kurir.rs/TMZ/T.J.)

Bonus video:

04:41

ZAŠTO NETFLIX, HBO, AMAZON NE ŽELE DA PRIKAZUJU OVAJ FILM? Glumac iz Njujorka o milionskom projektu i INTERESU da se OVO NE SAZNA

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Stigla #presuda #posle #teška #dana #poznatom #glumcu #ovo #detalji

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja