NaslovnaRAZONODABio je velika ljubav pevačice, priredio joj je nezaboravno iznenađenje, a onda...

Bio je velika ljubav pevačice, priredio joj je nezaboravno iznenađenje, a onda je uhapšen u akciji “Kraba”

Dejan Dragojlović, bivši dečko Goce Tržan, svojevremeno bio glavna tema u domaćoj javnosti, kada je za jedan njen koncert kupio sve karte, kako bi pevala samo za njega.

Dejan Dragojlović bio je najveća devojačka ljubav pevačice, koja ipak nije opstala, a evo kako danas, posle svega Goca Tržan govori o njemu.

„Da je to istina mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Centar Sava. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marketinškom triku. U tom trenutku ja sam izdala album ‘Želim da se promenim’. Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu“, objasnila je Goca u emisiji „Iz profila“, prenosi „Blic„.

Ipak, ljubav nije opstala, a Dejan Dragojlović i Goca krenuli su svako svojim putem.

On je pažnju javnosti ponovo privukao kada je bio hapšen tokom operacije „Kraba“ zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju. 2016. godine Dragojlovića je sud oslobodio ovih optužbi.

BONUS VIDEO: Goca Tržan – Splet pesama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Bio #velika #ljubav #pevačice #priredio #joj #nezaboravno #iznenađenje #onda #uhapšen #akciji #Kraba

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja