NaslovnaRAZONODALjubav je trajala dve godine, a evo kako izgleda bivši dečko pevačice...

Ljubav je trajala dve godine, a evo kako izgleda bivši dečko pevačice FOTO

Popularna pevačica proslavila se brojnim hitovima koje posebno obožavaju mlađe generacije.

Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, dve godine je bila u vezi sa Nikolom Ćirkovićem, sinom Olivere Ćirković, članice kriminalne grupe „Pink Panteri“.

Svojevremeno nakon ove duge veze Angellina je javno saopštila da je ljubavi došao kraj.

„Bili smo dve godine u vezi, prekinuli smo pre pola godine. Život ide dalje. Sada sam sama, imam simpatiju, ali videćemo“, ispričala je tada pevačica.

Inače, Nikola se bavi košarkom poput svoje majke koja se bavila ovim sportom. Olivera Ćirković je sa suprugom nakon sportske karijere počela da se bavi trgovinom zlata zbog čega je i završila u zatvoru u Grčkoj.

Svoj život prepričala je u knjizi koja je privukla ogromnu pažnju javnosti.

„Imam sina koji je dobar, vezani smo jako, do 10 godine smo bili nerazdvojni i tu ne mogu sebe da objasnim. Ja sam njega povređivala kroz taj kriminal, ali uvek u nadi, kao kockar, da ću da se izadim iz te priče“, rekla je jednom prilikom Olivera.

Ćirkovć je tada istakla i da njen sin nije kao deca drugih kriminalaca, odnosno da je oduvek bio svestan da ono čime mu se roditelji bave nije poželjno ni dobro.

„Moje dete ceo život zna da ja i njegov tata činimo to što činimo. Moje dete nije raslo uz kult: ‘Živeli kriminalci i dobro je baviti se kriminalom’, ja sam odvojila ta dva sveta i ne znam kako sam uspela. On je to shvatao da mama donosi neku robu, mama je hajduk, evo zlato na stolu, evo bunde. Sećam se pravili smo tobogan od bundi i on se kliza niz kradene bunde“, pričala je Olivera, prenosi „Blic„.

BONUS VIDEO: Angellina – Imam sreće u ljubavi

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ljubav #trajala #dve #godine #evo #kako #izgleda #bivši #dečko #pevačice #FOTO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja