NaslovnaSTARSOvo je bio prvi muž Suzane Mančić

Ovo je bio prvi muž Suzane Mančić

Suzana Mančić je uz prvog braka sa Nebojšom Kunićem koji je bio član “Sedmorice mladih” dobila dve ćerke.

TV lice Suzana Mančić danas je u braku sa Grkom Simonom Ocomokosom, a prethodno je bila udata za Nebojšu Kunića sa kojim ima dve ćerke.

foto: Printscreen

Suzana je svojevremeno ispričala kako se ljubav između Nebojše i nje rodila iz velikog prijateljstva. 1989. godine. Suzana je sudbonosno “da” tada rekla Nebojši, a jedina fotografija sa njihovog venčanja, poznata javnosti, svedoči o njihovoj tadašnjoj sreći.

Nakon samo osam godina braka Suzana i Nebojša su se razveli, a jedina, pa ipak, neraskidiva veza među njima ostale su ćerke Natalija i Teodora.

Suzana Mančićfoto: Kurir televizija

– Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane ‒ izjavila je jednom prilikom i otkrila da ju je prvi suprug omalovažavao, govoreći da je niko ne bi hteo, da se za njega nije udala. Tada se, kako kaže borila sa depresijom i velikom bitkom za samopouzdanje.

Suzana Mančićfoto: Damir Dervišagić

Ipak, kada je okončala ovaj brak, Suzana je, onda kada se ponovo zavolela, pronašla i ljubav i 2018. godine ponovo se udala za Grka Simeona Ocomokosa, sa kojim je bila u osamnaestogodišnjoj romansi.

Kurir.rs/Blic/Prenela: K.M.

Bonus video:

00:51

SUZANA MANČIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM O IZNOSU PENZIJE! O tome kako planira da provede pozne godine života rekla SAMO JEDNU REČ

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ovo #bio #prvi #muž #Suzane #Mančić

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja