NaslovnaNAJNOVIJERIK saopštio na kojim biračkim mestima građani ponovo izlaze na izbore

RIK saopštio na kojim biračkim mestima građani ponovo izlaze na izbore


REPUBLIČKA izborna komisija održala je danas konferenciju za novinare na kojoj je izneto u kojim mestima u Srbiji će glasanje biti ponovljeno.

Foto: S.M.J.

Nakon što je glasanjem utvrđen dnevni red, sapšteno je na kojim biračkim mestima će se glasanje ponoviti.

– Rezultati glasanja se ne mogu utvrditi na biračkom mestu broj 28. u opštini Babušnica, biračkom mestu broj 2. opština Bojnik, biračko mesto broj 18. opština Veliko Gradište, biračko mesto broj 2. opštona Vlasotince, biračko mesto broj 24. i 45 u opšzini Vlasotince, biračko mesto broj 23. u opštini Trstenik, biračko mesto broj 15. u opštini Žagubica, biračko mesto broj 5. u opštini Koceljeva, na biračkom mestu broj 40. u opštini Lebane, na biračkom mestu broj 18. u opštini Petrovac na Mlavi, na biračkom mestu broj 8. u opštini Plandište, na biračkom mestu broj 24. u opštini Raška, na biračkom mestu broj 6., 25. i 37 u opštini Svrljig, na biračkom mestu broj 40. u opšini Tutin, na biračkom mestu broj 8.u opštini Ćuprija – saopšteno je iz RIK-a.

Glasanje se ponavlja na izbornim mestima na kojima je rešenjima republička izborna komisija poništila glasanje i to na biračkim mestima:

“Broj 32. opština Aranđelovac, broj 24. opština Babušnica, broj 23. Veliko Gradište, broj 26. Koceljeva, broj 10. Kosjerić, broj 7. Kula, broj 4. Petrovac na Mlavi, broj 22. Svrljig, broj 25. Topola, broj 16. Ćuprija” – predlog je da se izbori na ovim mestima održe 30. decembra 2023. godine u vremenu od 7 do 20 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#RIK #saopštio #kojim #biračkim #mestima #građani #ponovo #izlaze #izbore

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja