NaslovnaNAJNOVIJEHumanitarni novogodišnji događaj za decu iz prihvatilišta: Veče radosti, davanja i humanih...

Humanitarni novogodišnji događaj za decu iz prihvatilišta: Veče radosti, davanja i humanih ljudi

Agencija Fabrika, u saradnji sa Narodnim muzejom Srbije, 21.Decembra je organizovala tradicionalni Novogodišnji humanitarni događaj za decu Prihvatilišta, u Narodnom muzeju Srbije.

48 mališana koji borave u Prihvatilištu, su I ove godine, kao svih prethodnih, od 2011. , svoja pisma Deda Mrazu poslala agneciji Fabrika I u tim pismima napisali koje poklone žele. Ali, još više od poklona, želeli su da upoznaju njihove idole, poznate ličnosti i to: Vuk Kostić, Radoš Bajić, Nela Mihailovič, Luku Raco, Stevan Piale, Sandra Bugarski, Miodrag Radonjić, Jana Milić, Dragan Okanović, Luka Grbić, Vučić Perović, Bojana Ordinačev, Branka Pujić, Anđela Jovanović, Tijana Pečenčić, Verica Rakočević, Sanja Vučić, Predrag Miljković Korona i Vojaž. Rečima se ne može opisati radost kada je njih 48 dobilo sve poklone koe su želeli, zahvaljujući Fabrici I brojnim donatorima(Dexy Co, Converse, Sport vision, Erste banka, Net planet, Safran, obuća Metro, Martino vesto, Zlatara Papić, AMC, Perspecta, Tata mata, nakit Sanya, Etnografski muzej I FK Partizan), ali pre svega što su imali priliku da upoznaju I zagrle svoje idole koji su im predali poklone I radovali se sa njima… Većina dece je plakala, ali ovog puta, ne od tuge, već ogromne radosti. Radost je bila obostrana. Svi poznati su iskreno uživali što su imali priliku da ulepšaju život dece Prihvatilišta I bez obzira na brojne Prednovogodišnje obaveze I snimanja, našli su vremena da dođu samo zbog njih I podele im poklone, zagrle, slikaju se I igraju I pevaju sa njima.

Publici su se obratile Vesna Mandić, direktorka Fabrike I Danijela Stajković, direktorka Prihvatilišta.

U okviru ovog događaja, tradicionalno su organizovane I modne revije koje su oduševile sve prisutne:

BOGNER čiji je Generalni zastupnik za Srbiju VELVET FASHION i

Modna revija ETIQUETTE sa gošćom iz Sarajeva, kreatorkom Melisom Hujić

Po završetku programa, deci iz Prihvatilišta su se pridružile manekenke I otpevali su svi zajedno njihovu humnu. I na samom kraju, uz pesmu Mariah Carey “All I want for Christmas is you”, usledila je žurka, kada su svi zajedno pevali I igrali I deca I poznati koji su im dodelili poklone, prisutni gosti…. Deca su bila neopisivo srećna, zbog čega se može reći da je ovo veče bilo “veče radosti”, što je I bio cilj svih organizatora I učesnika programa.


>

Fabrika

Pogledaj galeriju

Fabrika

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Humanitarni #novogodišnji #događaj #decu #prihvatilišta #Veče #radosti #davanja #humanih #ljudi

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja