NaslovnaRAZONODAUradila DNK test i saznala da ima 70 braće i sestara

Uradila DNK test i saznala da ima 70 braće i sestara

Foto: Printscreen/TikTok/brennasip

Pošto je oduvek znala da je začeta preko donora sperme, Brena je bila radoznala i želela je da zna više o istoriji svoje porodice, kao i da istraži koliko polubraće i sestara ima.

U januaru 2022. odlučila je da uradi DNK test sa očekivanjem da će možda imati još nekoliko braće i sestara, prema USA Today.

Ali ispostavilo se da su rezultati testa otkrili nešto više od onoga što je Brena ikada očekivala, skoro 70 braće i sestara. Nakon obavljenog testa, Brena je otkrila da ima još 13 braće i sestara, ali nakon što je dodata u grupne razgovore sa novopronađenim članovima porodice, broj je nastavio da raste.

Na kraju je cifra dostigla ukupno 70. Brena je bila zadovoljna rezultatima i brzo je razvila odnose sa svojom polubraćom i polusestrama.

– Bilo je zaista uzbudljivo jer sam pronašla ljude sa zajedničkim interesima sa kojima sam mogla da se zbližim. Zaista je lako razgovarati sa njima.


@brennasip ♬ original sound – jovynn

Brena je čak uporedila svoju veliku porodičnu mrežu sa grupom za podršku gde može da se obrati za pomoć i savet, ili čak samo da razgovara i podeli nešto trivijalno. Ispostavilo se da neki od njenih polubraće i sestara takođe žive u istoj državi i odlučili su da se lično sretnu.

Njihova sličnost je neverovatna

Dok Brena ima polubraću i sestre koji žive u blizini, drugi žive u Kanadi, Njujorku, Teksasu, Mičigenu i Floridi. Ali braća i sestre su odlučni kada je upoznavanje u pitanju, a početkom 2023.

Brena je odletela u Kaliforniju da upozna jednog od svoje braće. Jednu od svojih polusestara, 27-godišnju Fabijanu, koja živi u Baltimoru, nazvala je “majkom grupe” kojoj se ljudi obraćaju za savet ili pomoć.

Brena je takođe istakla da svi članovi porodice imaju fozičke sličnosti, kao i da imaju zajedničke crte lica. Ona je za USA Today rekla:

– Mnogima od nas su oči iste… To su kao tamnije, više bademaste oči. Ako stavite slike jednu pored drugih i uporedite, definitivno se vidi sličnost, na neki način u obliku lica, obrva, ponekad i nosa.

Brena nije mogla da upozna svog biološkog oca jer on želi da ostane neidentifikovan.

(Kurir.rs/BlicŽena/I.M.)

Bonus video:

04:43

DNK analiza je sto odsto sigurna

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Uradila #DNK #test #saznala #ima #braće #sestara

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja