NaslovnaRAZONODANeukusno u najmanju ruku: Karleuša izašla na scenu s pištoljima i urla

Neukusno u najmanju ruku: Karleuša izašla na scenu s pištoljima i urla

“Kažu neukus i kič je”, pevala je Karleuša u mini kostimu sa dva velika crna pištolja na koncertu Milice Pavlović u Areni. Ne znamo da li je u pitanju kič, ali neukusno svakako jeste, složni su korisnici društvenih mreža komentarišući njen nastup.

Karleuša je odlučila da na scenu izađe u polugolom, pomalo bizarnom kostimu, koji je jedna prekrivao njene intimne delove, a uz sebe je imao prikačena dva crna pištolja.

Kerleusa je nastup posvetila ubijenoj deci treceg maja u osnovnoj skoli, tako se i prikladno obukla a i znamo njen stav o tom masakru koji sama naziva “majski prevrat” https://t.co/40lBosOTzW

— vinko pandić (@vinkopandic) December 24, 2023

Umetnička sloboda, neki bi mogli da kažu, ali u najmanju ruku „neukusna umetnička sloboda“ koja je neprikladna za mnoge korisnike društvenih mreža.

Foto: M.M./ATAImages

Karleuša se na sceni, na koncetu Milice Pavlović pojavila sa dva pištolja, a onda je izvela svoju novu pesmu „KarlyBit’h“, uz tekst pesme koji ide „Pa, pa, pa, pam“ – što aludira na pucnjavu.

Karleuša je na početku prošetala u kaputu kako bi stigla do glavne scene, a sudeći prema video klipovima koji su objavljeni na mrežama, jedan deo publike krenuo je da viče „Uaaaa“ i „Sendvičarko“, aludirajući na njenu otvorenu podršku Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

BONUS VIDEO: PopTok s Luke Blackom

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Neukusno #najmanju #ruku #Karleuša #izašla #scenu #pištoljima #urla

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja