NaslovnaPLANETAObdukcioni nalaz rešio veliku misteriju zločina koji je šokirao Balkan

Obdukcioni nalaz rešio veliku misteriju zločina koji je šokirao Balkan

Tinejdžerka Vanja G. ubijena je hicem iz vatrenog oružja, navodi se u obdukcijskom nalazu Sudske medicine, saznaje „Skoplje1”.

Nalaz, na kome se radilo 17 dana, demantuje glasine u medijima, ali i komentare profesora kriminalistike da se devojčica možda ugušila tokom otimice.

Foto: Printscreen/skopje1.mk;EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI; privatna arhiva

Nakon ubisstva, Vanjino telo je pokopano u ataru sela Gluvo, na mestu koje je mini-deponija. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao portal „Skoplje1“, Vanja je upucana u predelu glave. Ekspert za metke će morati da odgovori iz kakvog oružja je pucano.

„Skoplje1” navodi da su listinzi telefonskih operatera, kompjuterski uređaji, otisci prstiju – samo deo materijala koje već dvadesetak dana analiziraju istražni organi, u okviru istrage o ubistvima Vanje G, i Pančea Žežovskog.

U ovom slučaju, Ljupčo Palevski Palčo je osumnjičen da je planer, organizator i izvršilac dva ubistva. Za otmicu i ubistvo dve žrtve osumnjičeni su Velibor Manev, Bore Videvski i Vlatko Kešišev. Aleksandar G, otac ubijene Vanje, osumnjičen je da je Palču dao informacije o ćerkinom kretanju.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Obdukcioni #nalaz #rešio #veliku #misteriju #zločina #koji #šokirao #Balkan

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja