NaslovnaNAJNOVIJEŽene priznale - ove poze u Intimnim odnosima potajno mrze! "Meni ona...

Žene priznale – ove poze u Intimnim odnosima potajno mrze! “Meni ona nema nikakvog smisla”

Iako će nekada pristati kako bi udovoljile partneru, ove poze mnogim ženama zapravo ne odgovaraju.

Nema sumnje da “intimne akcije” u krevetu bivaju sve bolje, što se ljudi više upoznaju, otkrivaju svoje i sklonosti partnera i što je češće praktikuju. 

Postoje razne poze koje možete isprobavati sa svojom drugom polovinom, a nekoliko žena je otkrilo zašto im neke od njih ne odgovaraju:

1. Obrnuta kaubojka

Gaia (31): Ne znam kako opisati koliko mi je ta poza očajna, jer je obrnuta od smera moje vagine. Nema šanse da tako postignem orgazam. Osim toga, momci mi često traže da se igram s njihovim testisima dok smo u toj pozi, kao da nemam dovoljno brige dok se pokušavam usredsrediti na sopstveni užitak.

Gebi (26): Ne mogu uhvatiti ritam u toj pozi, a i udebljala sam se pa mi baš nije prijatno da mi partner gleda zadnjicu odozdo. Ali, volim da ga oralno zadovoljim.

2. Kaubojka

Defni (24): A joj, ta poza je toliko dosadna. Ne pruža mi nikakvo zadovoljstvo i totalno je iscrpljujuća. Kako mogu imati orgazam kada umirem i znojim se? Moji partneri vode brigu o tome šta ja želim, tako da retko praktikujemo tu pozu.

3. Lotus

Moli (30): U redu, lotus poza nije tako loša, to je vrsta intime. Ono što mrzim kod nje je to što se jedva mogu pomaći, ne mogu postići orgazam, a moj partner bi stalno tako.

Bria (35): Nije mi loša ta poza, ali ne volim da je praktikujem sa svojim partnerom. On pristane na tu pozu samo zbog mene, što izvuče svu zabavu iz svega. Volela bih da ima isti ukus u seksu kao ja, ali on ne voli lotus. Jesam li čudna?

4. Misionarski

Jasmina (27): Nemam dovoljno stimulacije klitorisa u toj pozi. Mogu svršiti jedino ako sebi pomognem prstima. Najdraže poze su mi pseća (više ležeći) i seks s boka.

Šila (38): Ne volim misionarku pozu jer se osećam zgnječeno. Ne znam, možda momci s kojima spavam jednostavno nemaju dovoljno snage u gornjem delu tela, uvek se osećam kao da ne mogu da dišem. To jednostavno nije za mene.


Foto: Shuterstock


intimni odnosi


5. Kašika

Meri (27): U toj pozi se osećam kao da imam 80 godina, a to nije nimalo seksi. Nekako mi se čini da bi tu pozu trebalo da čuvamo za starije dane, kada budemo u braku i imamo petoro dece. Mladi smo i živahni, tako da je pseća poza ipak bolji izbor.

6. Stojeći

Bjanka (34): Stvarno mrzim bilo koji položaj koji ne uključuje mene na leđima ili da sam ja na njemu. U stojećoj pozi se ne mogu koncentrisati na seks, stalno razmišljam gde su mi noge i ruke. Na leđima je mnogo bolje.

Olivia (25): Izbegavam tu pozu kad god mogu. Ta poza je prilično loša, izgleda seksi u filmovima, ali u praksi je vrlo nespretna. Kako se seksati kada je njegov penis 30 centimetara iznad moje vagine?

7. Poza 69

Oliv (24): To mi je čudno i neugodno. U toj pozi nemoguće se u isto vreme usredsrediti i na njegov i na sopstveni užitak.

Danijela (28): Ja sam niska, a momci s kojima sam izlazila obično su bili visoki, tako da nam je ovaj položaj gotovo nemoguće izvesti. Bilo je slučajeva kada je partner bio niži ili dovoljno fleksibilan, ali, bez obzira na to, nekako se ne mogu koncentrirati na užitak u toj pozi.

Ali (24): Meni ta poza nema nikakvog smisla i odmah kažem da to neću učiniti.

Mišel (26): Ne, hvala, moj partner i ja ne volimo tu pozu, iako veoma volimo seks i uživanje, ali na druge načine, prenosi menshealth.com.

 

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Žene #priznale #ove #poze #Intimnim #odnosima #potajno #mrze #Meni #ona #nema #nikakvog #smisla

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja