NaslovnaNAJNOVIJEN1 je fantastičan cinkaroš! Ivković raskrinkao tajkunske medije: Šolakova televizija postala je...

N1 je fantastičan cinkaroš! Ivković raskrinkao tajkunske medije: Šolakova televizija postala je politički komesar! (VIDEO)

Branislav Bane Ivković, univerzitetski profesor i član Glavnog odbora SNS, gostovao je u Kolegijumu Informera i tom prilikom prokomentarisao takozvane studentske demonstracije koje su u nedelju eskalirale ispred Skupštine grada Beograda.

Neredi i brutalno nasilje koje se odigralo u nedelju ispred Skupštine grada Beograda, nije bilo dovoljno opoziciji i lažnim studentima, te su jedni najavili proteste ispred Republičke izborne komisije već danas, dok su tkz. studenti najavili blokadu Ulice Kneza Miloša za sutra.

Na početku kolegijuma, glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević upitao je Baneta Ivkovića kako njegovi studenti stoje sa protestima, kao i da li se spremaju za predstojeći januarski ispitni rok ili se nalaze na ulicama.

– Moram da kažem da su studenti građevine ozbiljni ljudi, uglavnom potiču iz dobrih i patrijahalnih porodica, dobri i lepo vaspitani mladi ljudi i oni sada imaju završne kolokvijume,  i svi dolaze normalno na nastavu – istakao je Ivković.


Foto: Masha Bandjur


 


Kako ističe Ivković, poslednjih dana je terao sebe da gleda opozicione i tajkunske medije, međutim shvatio je kakav je njihov način rada. 

– Ovih dana sam postao mazohista! Terao sam sebe da gledam N1 i Novu S, ranije sam gledao vesti u 19 časova na N1 i shvatio sam kako oni rade. Oni ništa dobro ne vide, a ako ima nešto i malo loše, oni od mušice naprave slona! A kada je dobro od slona neće da naprave ni komarca. Jednostavno njima su potrebne samo loše stvari u informativnom programu. Nikada nisam pratio njihove prenose, međutim sada sam pratio studentske demonstracije i tamo sam video mnogo svojih vršnjaka. Video sam jednu baku koja duva u vuvuzele, ali baš dobro duva, ima dobra pluća- navodi Ivković.

Dodaje da se reč “student” koristi u svrhe plasiranja javnosti slike koja nije realna. 

– Reč “student” se namerno koristi da bi se javnosti predstavilo kako se ima podrška studenata. Radi se o tome da oni nemaju podršku, ne shvataju da je narod Srbije već prošao kroz sličnu varku i da ne nasedaju. Meni kažu: Bane, lupala sam šerpom, a sada bih najrađe tom šerpom sebi udarila o glavu! – rekao je on. 

Ivković ističe da je tajkunska televizija N1 fantastičan cinkaroš, jer su sami snimili sve šta su radili lideri dela opozicije sa svojim pristalicama na demonstracijama na kojim je akcenat bio na brutalnom nasilju. 

– Shvatio sam da je Šolakova televizija postala politički komesar. Oni pošalju pet do deset svojih reportera da pumpaju narod, da huškaju, da lošu situaciju preuveličavaju, međutim ta televizija je postala fantastičan cinkaroš. I to zato što su pošteno snimila Aleksića preksinoć kako poziva ljude da opkole zgradu gradske Skupštine. I onda taj Aleksić dolazi i traži da uđe u svoje prostorije. Pa N1 je snimila Zelenović kako viče: “Miki guraj jače!”. N1 je snimila kako se razbija prozor, kako udara policajce, kako razbijaju vrata srpskom zastavom, ali i velikog lažova Milivojevića koje posle svog snimljenog materijala, za koji verovatno nije znao da je snimljen, kaže: Ova odvratna policija je razbila stakla! On laže kako progovori – rekao je Ivković. 

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#fantastičan #cinkaroš #Ivković #raskrinkao #tajkunske #medije #Šolakova #televizija #postala #politički #komesar #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja