NaslovnaRAZONODAIndira Levak otkrila kako je upoznala supruga i šta joj je ostala...

Indira Levak otkrila kako je upoznala supruga i šta joj je ostala neostvarena želja

Popularna pevačica uživa u skladnom braku punom ljubavi i uzajamne podrške od 2014. godine.

Indira Levak, nekadašnja pevačica grupe Colonia, jedna je od omiljenih poznatih ličnosti u regionu.

Popularna pevačica zrači pozitivnom energijom, poznata je i kao hrabra žena, a takva je bila i na polju ljubavi, te je načinila prvi korak.

Očarala je svojom harizmom bodibildera Miroslava Levaka, sa kojim je u braku od 2014. godine.

Kako je svojevremeno ispričala, ona je bila ta koja je bila smelija i koja je pokrenula njihovu priču odvažnim prvim korakom.

„Mi smo bili prijatelji pre nego što smo postali supružnici. Ali ja sam bila puno hrabrija kada je on u pitanju. Jeste da je on velik, krasan i divan mišićavi momak, ali je bio jako stidljiv. Hvala ti, Bože, što sam ja napravila prvi korak“, prisetila se u jednom intervjuu, a kako je otkrila, sve je počelo na najromantičniji način i to na obali mora:

„Sećam se da sam ga pozvala na more dok sam letovala u Šibeniku, rekla sam mu: ‘Hajde, dođi da se malo družimo, da popijemo kaficu, popričamo’. A on je odugovlačio. Trebalo je da dođe u 12 popodne, a došao je u sedam uveče. Rekao mi je: ‘Šta ja sada da tamo radim. Ona je pevačica, mene je strah ako me budu paparaci slikali, šta da kažem’. Evo, ljubavi, ne brini se za paparace, sada si moj za ceo život (smeh). Dakle, žene su hrabre i treba da budu hrabre.“

Pevačica ne krije da joj je roditeljstvo neostvarenja želja.

„Definitivno majčinstvo. Nažalost, čovek priželjkuje, Bog određuje. Nije se dogodilo, ali ja tu ljubav delim na sve strane i svojim nećakinjama, mojoj publici. Nažalost, nije se dogodilo, ali zato imam tri mačkice, dva psa, mačora, supruga, tako da to kompenzujem njima“, istakla je Indira, piše „Glossy„.

BONUS VIDEO: Kako je pevačica Jelena dobila drugo L u imenu i postala Jellena

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Indira #Levak #otkrila #kako #upoznala #supruga #šta #joj #ostala #neostvarena #želja

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja