NaslovnaNAJNOVIJE5 seksualnih poza koje totalno raspamećuju, ali i produbljuju emocionalnu povezanost

5 seksualnih poza koje totalno raspamećuju, ali i produbljuju emocionalnu povezanost

Iako vam možda “dogi” stil na prvi pogled ne deluje tako, ali zapravo može da poveća intimnost sa partnerom.

Kada se radi o intimnim odnosima, svako ima nešto što voli više ili manje. Međutim, određene poze zapravo produbljuju emocionalnu povezanost sa partnerom, zajedno sa šaputanjima, pogledima i određenom načinu disanja.

S obzirom na to da je seks intimna veza između partnera, kao takva može da se ojača pravim pozama.

1. Misionarska 

Ovo je osnovni seks položaj i ne mora biti dosadan. Idealan je za postizanje veće intimnosti i zbližavanje s partnerom, jer u ovoj pozi ljubavnika možete gledati, čuti i dodirivati. 

– Ovaj položaj je idealan za emotivno povezivanje, jer položaj podstiče pogled, zvuk i dodir – kaže Sara Naserzadeh, seksualna terapeutkinja. Šaputanje, disanje, pogledi i prianjanje nečije kože na vašu, podstiču veću intimnost od većine drugih položaja.

2. “Pseća”

Mnoge žene vole ovaj položaj zbog duboke penetracije, koja vodi velikom užitku. Iako se isprva navedeni položaj, koji funkcioniše tako što je jedan partner iza drugog, možda ne čini jako intimnim, ali on je jedan od najboljih načina za seksualno i intimno povezivanje partnera, jer u većini slučajeva može doći do istovremenog vrhunca.


Foto: Shuterstock


intimni odnosi


– Ovaj položaj je pun adrenalina, sirove snage i deljenja takve seksualne energije, koja će sigurno uticati na intimniju vezu između partnera – objašnjava Naserzadeh.

3. Pod tušem

– Seks pod tušem omogućuje da se potpuno posvetite jedno drugom i date sebi vremena da istražite vaša tela. Topla voda, ugođaj i zvuk zapljuskivanja vode će vas dodatno opustiti i dati podsticaj za fantastičan seks – objašnjava seksolog Marlov Garison. 

4. “Kašika”

– Vođenje ljubavi u zagrljaju koji pruža ova pozicija će povećati nivo hormona ljubavi, oksitocina, i poboljšati raspoloženje. Muškarac koji leži iza žene i rukama je mazi, grli i stiska samo pojačava intimnost između partnera – objasnila je seksualna terapeutkinja Debra Laino.

5. Sedeći lotus

U ovoj pozi partneri imaju sličnu “jačinu” intimnosti kao i u misionarskom, ali ovde postoji faktor uzbuđenja zbog novog položaja.

– Muškarac treba sesti s prekrštenim nogama, a žena mu dolazi u krilo omotavajući noge oko njegovih leđa. Lica su priljubljena, dovoljno blizu, za razmenu seksi pogleda i za poljupce. Tela su obmotana, što vodi jačem povezivanju i većom intimnošću između ljubavnika – izjavila je Rejčel Nidl, seksualni psiholog. 

Rodila je poslednjeg Romanovog u carskoj Rusiji! Zaboravljena srpska princeza koja je doživela katastrofalnu sudbinu (FOTO)

Zanimljivosti

Jelena Karađorđević bila je najstarije dete kralja Petra I i kneginje Zorke, ćerke crnogorskog kralja Nikole I i sestra prinčeva Đorđa i Aleksandra, kasnijeg kralja SHS i Jugoslavije.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#seksualnih #poza #koje #totalno #raspamećuju #ali #produbljuju #emocionalnu #povezanost

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja