NaslovnaRAZONODADa li latino zvezda ima nešto da nam kaže novim modnim trendom

Da li latino zvezda ima nešto da nam kaže novim modnim trendom

Farmerke spadaju i omiljeni modni komad. Nose se u svim prilikama, kao svečane, sportske, a u zavisnosti uz šta ih uparite imate priliku da s njima ostavite utisak i na poslovnoj večeri, ali i tokom izlaska u grad. Takođe, nose se i ne samo one regularne, što se kaže – blede ili tamne, nego i isprane, pocepane, zakrpljene…. modela je zaista pregršt, a sada nam Dženifer Lopez koja osim što je pevačko glumačka zvezda i neko ko postavlja modne trendove- plasira jedan sasvim nov i neočekivan trend.

Naime, ona zaista opravdano zauzima mesto jedne od najbolje obučenih žena na svetu, a ovog puta je ipak izazvala potpuno drugačije reakcije. Ona se ovih dana pojavila u novogodišnjoj kupoivini sa svojom majkom i u sasvim drugačijem stajlingu – obukla je ne samo široke i farmerke neobičnog kroja, nego farmerke koje su delovale kao prljave, isflekane, blatnjave. Dženifer je za ova ležerni izlazak sa mamom odabrala i jednostavnu svetlobraon rolku – džemper, dok je i ostatak outfita zadržao zemljanu paletu boja.

Možda se pitate šta su zapravo lažno blatnjave farmerke ali upravo su to – farmerke na kojima se vide fleke od blata. Koštaju više od 400 dolara, pa po ceni se ipak čini da one spadaju u luksuzne stvari.

Na internetu su se tako odmah pojavili komentari – dok jedni savetuju ljude da kupe najobičnije farmerke i uvaljajuju ih u blato, drugi smatraju da ove farmerke predstavljaju kostim za bogate ljude koji u životu nikada ništa nisu radili.

Kada je u pitanju Dženifer, možda i ona ima nešto da nam poruči, ali da ne radi to svakako ne, jer njena produkcija ne prestaje da radim na svim frontovima.

 


 

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#latino #zvezda #ima #nešto #nam #kaže #novim #modnim #trendom

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja