NaslovnaRAZONODAIskoristite pozitivnu energiju punog meseca

Iskoristite pozitivnu energiju punog meseca

Energija punog Meseca je vrlo snažna i može nam pomoći da ostvarimo naše ciljeve, poboljšamo raspoloženje i ojačamo intuiciju. Da bismo to učinili, moramo se suzdržati od svađa, ljutnje i konflikta.

Pun Mesec je vreme kada treba da budemo mirni, otpustimo neke stvari i oprostimo drugima. Ako se osećate napeto ili frustrirano, pokušajte da duboko dišete, meditirate ili se bavite nekom aktivnošću koja vas opušta.

Mislite pozitivno i zahvalite se na svemu što imate. Možete pisati afirmacije, molitve, zahvalnice ili vizualizovati svoje snove.

Pun Mesec je vreme kada treba da budemo zahvalni na svim blagoslovima u svom životu i da usmerimo svoje misli na ono što želimo da postignemo. 

Za vreme punog Meseca, a to je još danas, treba ukloniti sve što vam više ne služi, bilo da je to fizički nered, loše navike, toksični odnosi ili negativna energija. Možete koristiti dim lišća žalfije, tamjan, so, kristale ili zvuke za čišćenje svog doma i svog energetskog polja.

Pun Mesec je vreme za povezivanje sa svojom dušom, anđelima, svojim ili sa izvorom svega što jeste. Možete napraviti ritual koji vam odgovara, bilo da je to paljenje sveća, izgovaranje želja, simbolično otpuštanje svega što vas “žulji”, čitanje tarota, pisanje dnevnika ili nešto drugo što vas nadahnjuje.

Izađite na svetlost punog Meseca, kako biste osetili njegovu lepotu, moć i magiju. Možete izaći na otvoreno i posmatrati ga, plesati pod njim, pevati mu, moliti mu se ili mu se jednostavno diviti. 

Energijom punog Meseca možete napuniti svoju vodu, svoje kristale ili druge predmete, tako što ćete ih ostaviti na mesečini preko noći.

Ukoliko želite harmoniju u porodičnim odnosima, novu vezu koja vodi u brak ili veliko napredovanje u karijeri i poslu, sada je pravo vreme da aktivirate snažno privlačenje energije punog Meseca.

Postavite sebi cilj i iskoristite punu podršku godišnjih energija, kako biste manifestovali zaštitu, obilje i rast u svom životu.

Iskoristite ovaj redak trenutak za aktiviranje onoga što želite tako što ćete:

Sesti u jugozapadni sektor svog stana

Okrenuti se leđima ka jugozapadu

Zatvoriti oči, disati duboko i opustiti se

Zamisliti ono što želite (bogatstvo, ispunjenu vezu, odlično zdravlje, unutrašnji mir…)

Osetiti u telu kao da se to što želite već dogodilo

Kada završite, otvorite oči i odmah zapišite 3 stvari koje ćete uraditi, a koje će vas približiti vašem cilju.


InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Iskoristite #pozitivnu #energiju #punog #meseca

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja