NaslovnaNAJNOVIJEDnevni horoskop za petak 29. decembar! Vage će doživeti nešto izuzetno, Ribe...

Dnevni horoskop za petak 29. decembar! Vage će doživeti nešto izuzetno, Ribe treba da prištede

Od svih horoskopskih znakova, Device su te koje će imati naročito dobar dan.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Ovo je vreme za to da napravite praktične korake, koji će vam obezbediti sreću u budućnosti. POSAO: Uspeh se nekretninama ili porodičnim poslom. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

BIK

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola i lako uspostavljanje bliskosti, kroz fizički kontakt. POSAO: Bez problema možete dobiti bilo kakvu finansijsku pomoć ili sponzorstvo. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Odlična komunikacija sa drugima, a pogotovo će vam biti lako da se dobro razumete sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguć je dobitak novčane prirode ali i druge vrste. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Vaša osećajna priroda će uticati da se zaljubite. U ovom periodu je posebno naglašena vaša sentimentalnost. POSAO: Solidna situacija na planu posla i posebno na planu finansija. ZDRAVLJE: Dobro.


Foto: Shutterstock


ljubav


LAV 

LJUBAV: Moguće je pre svega fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada, ili sa nekim ko je zainteresovan za vas. POSAO: Mnogo radite i entuzijastični ste u poslu, što će dovesti do uspeha. ZDRAVLJE: Upala ili povreda.

DEVICA 

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da provedete vreme sa nekom osobom sa kojom ćete se izuzetno lako i dobro slagati. POSAO: Moguće su pozitivne promene u vezi posla, kao na primer porast obima posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti nešto izuzetno, nešto što će vas iznenaditi. Povoljan dan za one koji su u potrazi za novom ljubavlju. POSAO: Manji napredak na polju karijere, moguće uz pomoć prijatelja. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION

LJUBAV: Ljubav ćete danas najlakše naći u kontaktu sa strancima. Samo treba da budete otvoreni za komunikaciju. POSAO: Moguće je da ćete imati probleme u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Dobro.


Foto: Shutterstock


ljubav


STRELAC

LJUBAV: Ako već niste, sigurno ćete sresti nekoga ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Profitabilno putovanje ili profit od znanja. Dobro vreme za one Strelčeve koji se bave istraživačkim radom. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

JARAC 

LJUBAV: Blago povoljan period – ne treba da očekujete čuda. POSAO: Već duže vreme ste blokirani u ovoj sferi zbog čega te izgubili motivaciju. Uložeite dodatni napor i to će vam se kasnije isplatiti. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

VODOLIJA 

LJUBAV: Harmonični odnosi i sreća u ovoj sferi. Prijatna poznanstva i dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Mnoge mogućnosti su na vidiku, ali nije ih lako realizovati.

ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE 

LJUBAV: Lako ulazite u komunikaciju sa drugima i možete ostvariti više zanimljivih poznanstava. POSAO: Trebalo bi da prištedite. Inače, dobit od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da uradite sistematski pregled.

Muškarac u ovom horoskopskom znaku je najbolji muž! Porodica mu je na prvom mestu, a odličan je i ljubavnik

Horoskop

Ukoliko je vaš partner Bik u horoskopu, velike su šanse da ćete sa njim imati skladan brak.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Dnevni #horoskop #petak #decembar #Vage #će #doživeti #nešto #izuzetno #Ribe #treba #prištede

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja