NaslovnaNAJNOVIJEJokić otvorio dušu: Ne volim ovakav život, kad odem u penziju nestaću!

Jokić otvorio dušu: Ne volim ovakav život, kad odem u penziju nestaću!

Srpski košarkaš potpuno otvoreno o popularnosti koja ga prati!

Ne volim ovaj život, kad budem otišao u penziju, nestaću sa javne scene! Želja mi je da nemam telefon i da se posvetim svojoj deci i konjima! Otprilike tako glasi poruka srpskog košarkaša Nikole Jokića (28), koji je u podkastu sa saigračem Majklom Porter Džuniorom nikad otvorenije govorio o popularnosti koja ga prati i o svemu kroz šta prolazi kao velika košarkaška zvezda.

Foto: Tanjug/AP


 

 

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige i šampion najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu otvorio je dušu u razgovoru sa saigračem i poručuje da mu publicitet koji ga trenutno prati i ne prija previše.

– Iskren da budem, ne volim ovaj život. Mi smo samo košarkaši i dobri smo u poslu kojim se bavimo. Oko nas svuda su mediji i mi smo plaćeni zbog svega toga. Zbog medija i popularnosti. Kada budem završio karijeru, voleo bih da me niko ne zna. Da me moja deca pamte kao oca, a ne košarkaša. Jedan od životnih ciljeva mi je da ne moram da koristim telefon. Želim da se igram sa decom, da jašem konje – poručuje Jokić potpuno otvoreno.

On navodi i primer kada, recimo, ne može da se opusti zbog toga što svuda vrebaju foto aparati.

– Sada, ako bih nekim slučajem otišao da bacim smeće, svi bi izvadili telefon i snimali me. Ili ako odem u restoran, ili bilo gde. Ne volim to, želim da živim svoj život – dodaje Nikola.


Foto: printscreen Youtube/Curious Mike


 


 

Jedan od najvećih sportista današnjice bez ustezanja poručuje da će po završetku profesionalne karijere da se povuče u ilegalu.

– Možda će moja karijera trajati još pet ili više godina, to u ovom trenutku ne znam. Kada je završim, moja popularnost će nestati i to ću shvatiti. Tada želim da budem u krugu porodice, da provodim mnogo vremena sa decom. Osim toga, želim da budem sa konjima, imam ih nekoliko i van Srbije. Neki su u Italiji, neki u Švedskoj, Francuskoj… Voleo bih da putujem po svetu i učestvujem u konjskim trkama – rekao je, između ostalog, Jokić u razgovoru sa Majklom Porter Džuniorom.

Nove informacije! Jokićev drug će se dugo oporavljati fizički i psihički posle napada psa!

Showtime

Vest da je asa Denvera Erona Gordona (28) izujedao pas po licu i rukama šokirala je i zabrinula ljubitelje košarke širom sveta, a sada su isplivali novi detalji nesrećnog slučaja.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Jokić #otvorio #dušu #volim #ovakav #život #kad #odem #penziju #nestaću

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja