NaslovnaRAZONODAVodič za jeftinu novogodišnju noć

Vodič za jeftinu novogodišnju noć

Proslavljanje najluđe novogodišnje noći ne mora uvek značiti veliki trošak. Postoji niz kreativnih načina kako možete dočekati Novu godinu sa stilom, a da pri tom ne opteretite svoj budžet. Evo nekoliko saveta kako možete uživati u veselju praznika, a da vam novčanik ostane netaknut:

Kućna zabava

Organizujte kućnu zabavu sa prijateljima. Svako može doneti neko jelo ili piće, što će smanjiti troškove i učiniti da svi doprinesu atmosferi.

Teme za oblačenje

Dodajte malo zabave događaju tako što ćete odabrati temu za oblačenje. Možete recimo imati noć maskenbala ili se obući u odeću iz određenog vremenskog perioda.

Pexels

 

DIY dekoracije

Napravite sami dekoracije za prostor u kojem ćete proslaviti Novu godinu. Reciklirajte materijale ili koristite jeftine elemente iz radnji za uređenje doma.

Igrice i aktivnosti

Planirajte razne igre i aktivnosti kako biste održali atmosferu živahnom. To mogu biti društvene igre, karaoke, ili čak takmičenja u kuvarskim veštinama.

Online događaji

Pratite online događaje i koncerte koji su besplatni ili imaju niske troškove. Mnogi umetnici i organizacije nude virtuelne nastupe tokom novogodišnje noći.

Profimedia

 

Podela odgovornosti

Ako organizujete proslavu sa prijateljima, raspodelite odgovornosti. Na primer, jedna osoba može biti zadužena za hranu, druga za piće, a treća za muziku.

Ponoćno pecivo

Umesto kupovine skupocenih kolača ili torti, razmislite o tome da sami napravite jednostavno ali ukusno pecivo za ponoćni doček.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Vodič #jeftinu #novogodišnju #noć

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja