NaslovnaHRONIKAAngelinini otac i majka svedočili

Angelinini otac i majka svedočili

Anđelko Aćimović otac Angeline Aćimović koja je nakon dvanaest dana od maskra u OŠ “Vladislav RIbnikar” na Vračaru preminula u bolnici svedočio je danas na suđenju u Višem sudu u Beogradu u parničnom potupku protiv roditelja dečaka ubice Koste K.

Anđelko Aćimović naveo je da je njegovo dete bilo “Božji pokon od kada se rodila”.

– Evo idu praznici, a inače su svi bili u njenoj režiji. Sa starijom sestrom je spremala priredbe, recitacije koje nam je nakon toga izvodila. Ona je mene učila hip hop, a ja nju da igra kolo. Živeli smo dobar život pun ljubavi i poštenja – rekao je on drhtavim glasom i dodao:

– Znala je kada dođe do nekih prepirki da mi šapne “tata zagrli mamu i poljubi je” imala je to u sebi da miri ljude oko sebe. Uvek se pozdravljala sa rečima “volim te”.

Tanjug

 

U potresnom svedočenju Anđelko je pričao o životu do 3. maja ali i nakon tog kobnog dana i objasnio da ništa više nije isto.

– Kakva je ona bila govori i to da je u svom dnevniku zapisala svoje ciljeve za 2023. godinu, uvek odgovorna i zrela za svoje godine – kazao je otac ubijene devojčice. 

Naročito potresno tokom njegovog svedočenja je činjenica da se on direktno obraćao mrtvoj ćerki.

– Ćerko izvini što sam ovo zaboravio da ispričam, sad ću! Ona je duhom ovde i sluša me šta pričam – rekao je u jednom trenutku on.

Potom je svoj iskaz dala njegova supruga koja je jedva dolazila do reči pokušavajući da ispriča o bolu i patnji koju ona i proodica proživljavaju, piše Informer.

Jučerašnje ročište trajalo je šest sati i tada su svedočili članovi porodica Čikić, Božović i Martinović. Tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodica žrtava masakra, a tuženi su maloletnik i njegovi majka i otac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Angelinini #otac #majka #svedočili

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja