NaslovnaPLANETAHolandska policija pokušala da zaustavi sumnjiv automobil, usledila je filmska drama

Holandska policija pokušala da zaustavi sumnjiv automobil, usledila je filmska drama

Holandska policija je, uz pomoć nemačkih bezbednosnih snaga, uhapsila troje osumnjičenih i pronašla oko 10 kilograma lakih droga posle potere duge 100 kilometara, od Utrehta do Nemačke.

Potera je počela kada je policija pokušala da zaustavi iznajmljeni automobil nemačkih registarskih oznaka u okrugu Overveht u Utrehtu, a kasnije su joj se priključile i kolege iz istočnih holandskih pokrajina, nacionalne policije, helikopterske jedinice, ali i policajci iz Nemačke, prenosi „NL Tajms“.

„Kada smo hteli da zaustavimo vozilo radi pregleda, ono je krenulo velikom brzinom“, saopštila je policija u Utrehtu. Kada je potera ušla u Nemačku, iz vozila koje je bilo u begstvu izbačeno je nekoliko predmeta.

Nedugo potom, vozilo se zaustavilo na jednom parkingu i trojica osumnjičenih su se dali u bekstvo, ali ih je policija ubrzo uhapsila. Pretresom vozila i rute kojom su osumnjičeni bežali, policija je pronašla ukupno 10 kilograma lakih droga.

Nemačke vlasti će procesuirati ovaj slučaj kada je reč o drogi, dok će vozač u Holandiji biti optužen za namerno opasnu vožnju.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Holandska #policija #pokušala #zaustavi #sumnjiv #automobil #usledila #filmska #drama

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja