NaslovnaVESTINeka 2024. godina bude godina stabilnosti, napretka i daljeg razvoja

Neka 2024. godina bude godina stabilnosti, napretka i daljeg razvoja

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić danas je uputila čestitke građanima Srbije povodom Nove 2024. godine, izražavajući želju da ova godina bude obeležena stabilnošću, napretkom i daljim razvojem.

U svom obraćanju, Brnabić je istakla uverenje da dodatnim zalaganjem i radom u narednoj godini Srbija može nastaviti da ostvaruje napredak u projektima i ciljevima postavljenim pred sobom. Ova izjava naglašava posvećenost Vlade da kontinuirano radi na unapređenju života građana i daljem razvoju zemlje.

Predsednica Vlade je izrazila uverenje da će, uprkos brojnim izazovima, Srbija nastaviti da podiže životni standard građana, te da će rad i odlučnost biti ključni faktori u prevazilaženju svih prepreka. Ova izjava naglašava važnost rešenosti i upornosti u ostvarivanju ciljeva, bez obzira na okolnosti.

U svojoj poruci, Brnabić je srdačno poželela srećnu Novu godinu svim građanima Srbije, naglašavajući time želju za prosperitetom i blagostanjem svih građana.

Ana Brnabić je ovom prilikom još jednom istakla posvećenost Vlade da nastavi sa radom na izgradnji snažne i uspešne Srbije u svim sferama, što predstavlja jasan pravac delovanja u narednom periodu.

Podsetimo, i predsednik Srbije Aleksdandar Vučić, danas je govorio o predstojećim praznicima: 

– Božić je važniji praznik, i to najradosniji. Badnji dan je prelep. Obično je Danilo bio položnik, sad videćemo kako će Vukan to da odradi, idemo kod mojih za Božić – kazao je Vučić.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Neka #godina #bude #godina #stabilnosti #napretka #daljeg #razvoja

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja